Δευτέρα 20 Μάιος 2024, 1:07
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Πάτρα: «Έφυγε» η γνωστή γιατρός Τασία Λάττα


Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών μετά από γενναία μάχη που έδωσε με την ασθένειά της, άφησε η Πατρινή γιατρός παθολόγος Τασία Λάττα.
Η εκλιπούσα τιμήθηκε από τον Ιατρικό Σύλλογο της Πάτρας στην εκδήλωση τον περασμένο Δεκέμβριο για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ιατρική κοινότητα της Πάτρας.
Η Τασία Λάττα γεννήθηκε στην Πάτρα. Σπούδασε Ιατρική στην Ιταλία και επέστρεψε στην γενέτειρά της για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους ασθενείς.
Αρχικά έκανε ειδικότητα στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» και μετά ακολούθησε την άσκηση ελεύθερου επαγγέλματος διατηρώντας ιατρείο επί της οδού Κορίνθου 301.

Επί σειρά ετών ήταν συμβεβλημένη με το ΙΚΑ. Ήταν καλοσυνάτη και δοτική, αγαπούσε τους ασθενείς της και άφησε το δικό της στίγμα στην ιατρική κοινότητα της Πάτρας. Ήταν παντρεμένη με τον Βασίλη Ματζαβίνο, ο οποίος ήταν δίπλα της μέχρι το τέλος, όπως επίσης τα αδέλφια της και τα ανίψια της.
Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών όπου συγγενείς και γνωστοί θα την συνοδεύσουν στο τελευταίο της ταξίδι.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News