Πέμπτη 4 Ιούλιος 2024, 10:04
Ελληνική Μουσική

«Παραλίγο»: Η Γιάννα Βασιλείου συνεργάζεται με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ένα νοσταλγικό και συναισθηματικό τραγούδι από τη Γιάννα Βασιλείου.

Η Γιάννα Βασιλείου, μία από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, καταφέρνει να μας εντυπωσιάσει ακόμα μία φορά με την αισθαντική και πολυδιάστατη φωνή της.

Στο νέο τραγούδι της με τίτλο «Παραλίγο», η Γιάννα Βασιλείου ενώνει τις δυνάμεις της με τον κορυφαίο τραγουδιστή και δημιουργό Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους πιο σημαντικούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, ο οποίος έχει γράψει το δικό του κεφάλαιο στην ελληνική δισκογραφία και αναλαμβάνει να ενορχηστρώσει και να δημιουργήσει ένα νοσταλγικό και συναισθηματικό τραγούδι πάνω στίχους της έμπειρης Ελένης Γιαννατσούλια.

 

Με την πλούσια εμπειρία και το αναγνωρισμένο ταλέντο του στη σύνθεση, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης προσφέρει μία στέρεη βάση πάνω στην οποία η φρέσκια και δυναμική φωνή της Γιάννας βασιλείου μπορεί να λάμψει.

Το «Παραλίγο» έρχεται να επιβεβαιώσει την ξεχωριστή θέση της Γιάννας Βασιλείου στο μουσικό στερέωμα και τη μοναδική αισθητική της.

Οι στίχοι του τραγουδιού, που αναφέρονται σε μία ερωτική περιπέτεια που δεν είχε την αναμενόμενη κατάληξη, αποτυπώνονται με μοναδικό τρόπο από τη φωνή της Γιάννας Βασιλείου.

Η Γιάννα Βασιλείου καταφέρνει να μεταδώσει τη σύγχυση, την αβεβαιότητα και την ένταση που χαρακτηρίζουν αυτή την κατάσταση, μέσα από την ερμηνεία της.

 

Το music video του «Παραλίγο», το οποίο γυρίστηκε με τη σκηνοθετική ματιά του Danny Ntarlas, μεταφέρει με ευρηματικό τρόπο στην οθόνη την ιστορία που αφηγούνται η μουσικοί και οι στίχοι του τραγουδιού.

«Και παραλίγο και να σ’ αγαπήσω και παραλίγο να σου ανοιχτώ, στα κύματά σου μεμιάς να βρεθώ, να ναυαγήσω και να χαθώ… Και παραλίγο τον νου μου να χάσω,
να φτάσω στ’ άκρα, στην υπερβολή, με την καρδιά μου σπασμένο γυαλί, και παραλίγο να κλάψω πολύ…»

Το «Παραλίγο» είναι ένα τραγούδι που έρχεται για να μας θυμίσει ότι ακόμα και οι πιο σύντομες ερωτικές περιπέτειες μπορούν να αφήσουν ένα ανεξίτηλο σημάδι στην ψυχή μας.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News