Παρασκευή 10 Μάιος 2024, 19:59
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Οι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού είναι εδώ και ετοιμάζουν υποδοχή!

Οι Στρατηγοί του Πατρινού Καρναβαλιού, με έκδηλη χαρά και συγκίνηση ανακοινώνουν πως ο Γερμανός Fashion Designer Karl kounatone Lagerfeld και η Italian Fashion Designer Donatella babini dolores Versace αποδέχθηκαν την πρόσκλησή να επισκεφθούν την πόλη μας.

Στόχος των Στρατηγών είναι να αναδείξουμε την Πάτρα σε Πύλη της μόδας προς την Ανατολή και να προβάλουμε τα τοπικά μοντέλα. Η εξ ανατολής καλλονή Χιουρέμ Σουλτάν συνοδευόμενη από τον τέταρτο σύζυγό της Σουλεϊμάν Α΄ του Μεγαλοπρεπή, θα υποδεχθεί τους υψηλούς προσκεκλημένους.

Η υποδοχή τους θα γίνει με την «Κ Λ Α Ι Ω ΠΑΤΡΑ», την νεότευκτη θαλαμηγό των Στρατηγών, η καθέλκυση της οποίας θα γίνει σύντομα. Θα πλεύσει δε στην ξηρά, καθώς η Μαρίνα για megayachts της πόλης είναι υπό κατασκευή.

Οι υψηλοί καλεσμένοι θα χαιρετήσουν τους θαυμαστές τους από τον εξώστη γνωστού οίκου μόδας και μετά θα ακολουθήσει η επιλογή των μοντέλων στην γέφυρα της ομορφιάς, που θα στηθεί σε εμβληματικό σημείο της πόλης. Η ημερομηνία της υποδοχής θα ανακοινωθεί σύντομα.


πηγή: patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News