Σάββατο 27 Απρίλιος 2024, 3:45
Μουσική

Οι Imagine Dragons για πρώτη φορά στην Ελλάδα – Ένα φαντασμαγορικό show στο ΟΑΚΑ

Οι Imagine Dragons προσθέτουν την Ελλάδα στους σταθμούς της παγκόσμιας περιοδείας τους «Mercury World Tour».

Οι Imagine Dragons έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα φαντασμαγορικό show στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι Imagine Dragons, το πιο «Radioactive» pop-rock συγκρότημα του 21ου αιώνα, θα επισκεφτούν τη χώρα μας στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Mercury World Tour» για να μας θυμίσει όλα όσα έχουμε αγαπήσει από εκείνους και τη δισκογραφία τους.

Το πολυβραβευμένο pop rock συγκρότημα πρόσθεσε 9 νέες συναυλίες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή στο πρόγραμμα της περιοδείας τους «Mercury World Tour», που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Live Nation.

Το νέο σκέλος της περιοδείας των Imagine Dragos για την προώθηση του άλμπουμ του «Mercury – Acts 1 & 2» θα ξεκινήσει από το Smukfest της Δανίας την Τετάρτη 2 Αυγούστου, πριν συνεχιστεί στην Ιταλία, την Κροατία, την Πολωνία, τη Λιθουανία, τη Γαλλία, Ισραήλ και την Ελλάδα, για να ολοκληρωθεί στο Chambord Live στη Γαλλία στις 8 Σεπτεμβρίου.

Οι Imagine Dragons συνεχίζουν να επαναπροσδιορίζουν το ροκ στον 21ο αιώνα.

Έχουν κερδίσει δίκαια τον τίτλο ενός από τα μεγαλύτερα pop rock συγκροτήματα στον κόσμο: Έχουν στο ενεργητικό τους συναυλίες σε κατάμεστα στάδια, τεράστιες επιτυχίες, αλλεπάλληλα ρεκόρ, πωλήσεις που ξεπερνούν τα 66 εκατομμύρια albums και 55 εκατομμύρια digitals singles και 110 δισεκατομμύρια streams.

Οι Imagine Dragons είναι το μόνο συγκρότημα στην ιστορία με τέσσερα διαμαντένια singles στις ΗΠΑ με τις επιτυχίες τους «Radioactive» (14 φορές πλατινένιο), «Believer» (10 φορές πλατινένιο), «Demons» (10 φορές πλατινένιο) και «Thunder» (10 φορές  πλατινένιο).

Από τότε που σχηματίστηκαν, το 2009, έχουν αναρριχηθεί πέντε συνεχόμενες φορές στο Top 10 του Billboard 200 με τα άλμπουμ «Night Visions (7 φορές πλατινένιο) το 2012, «Smoke + Mirrors» (πλατινένιο) το 2015, «Εvolve» (τριπλά πλατινένιο) το 2017, «Origins» (πλατινένιο) το 2018 και «Mercury – Act 1» το 2021.

Με την κυκλοφορία του «Mercury – Act 2» φέτος, ολοκλήρωσαν το πρώτο τους διπλό άλμπουμ, σε παραγωγή του θρυλικού Rick Rubin. Κυριαρχώντας στα ερτζιανά, οι Imagine Dragons είναι ένα τέσσερα συγκροτήματα που έχουν εμφανιστεί για περισσότερες από μία φορές στο Top 5 στα Alternative Ραδιόφωνα των ΗΠΑ.

Παράλληλα, οι Imagine Dragons έχουν συγκεντρώσει τεράστια χρηματικά ποσά και πραγματοποιούν σπουδαίο κοινωνικό έργο με τη φιλανθρωπική οργάνωσή τους για τον παιδικό καρκίνο, το Ίδρυμα Tyler Robinson.

Ακόμη, ο frontman Dan Reynolds είναι ο ιδρυτής του LOVELOUD Foundation και του ομώνυμου φεστιβάλ με σκοπό την υποστήριξη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας. Το 2022, ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι τους όρισε πρεσβευτές της πρωτοβουλίας UNITED 24 για την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία.

Πληροφορίες

Imagine Dragons

Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών
Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023

Ώρα έναρξης: 19:45
Οι πόρτες ανοίγουν: 17:30

Σημεία Προπώλησης
– www.ticketmaster.gr
– Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster: 211 19 81 535


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News