Κυριακή 5 Μάιος 2024, 13:30
Μουσική

Ο The Weeknd γιορτάζει το φινάλε και την «ανώμαλη διαδρομή» του «The Idol»

Το «The Idol» έριξε αυλαία και ο The Weeknd είναι υπερήφανος που ακολούθησε το όραμά του.

Ο The Weeknd σχολίασε την «ανώμαλη διαδρομή» της πολυσυζητημένης τηλεοπτικής σειράς του «The Idol», που έριξε αυλαία μετά από πέντε επεισόδια – αντί για τον προγραμματισμένο αριθμό των έξι επεισοδίων.

Ο Καναδός καλλιτέχνης, ο οποίος ήταν πρωταγωνιστής, συνδημιουργός και παραγωγός της δραματικής σειράς του HBO, γιόρτασε την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου του «The Idol» με μία ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Το φινάλε. Είμαι ευγνώμων που μοιράζομαι αυτή τη στιγμή με όλους σας, καθώς η σεζόν φτάνει στο τέλος της», έγραψε, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς.


«Συνεχίστε να κυνηγάτε το όραμά σας, όσο ανώμαλη και αν είναι η διαδρομή», πρόσθεσε, αναφερόμενος προφανώς στις προκλήσεις που αντιμετώπισε το «The Idol» κατά τη διάρκεια της παραγωγής και στις αντιδράσεις που ξεσηκώθηκαν για τη σειρά.

Στο φινάλε του «The Idol», η pop star Jocelyn (Lily-Rose Depp) παίρνει εκδίκηση από τον σκοτεινό ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου και γκουρού αυτοβοήθειας Tedros (The Weeknd), που προσπαθεί να ελέγξει τη ζωή και την καριέρα της.

Παρότι προβλήθηκαν μόνο πέντε επεισόδια, το «The Idol» δέχθηκε σφοδρή κριτική για τις ακραίες σεξουαλικές σκηνές του και την αμφιλεγόμενη ιστορία του.

The Weeknd - Lily-Rose Depp - The Idol

«Γνωρίζουμε ότι κάνουμε κάτι προκλητικό και δεν το αποφεύγουμε. Αυτό είναι κάτι που ήξερα ότι είχα βάλει στόχο να το κάνω από την αρχή», δήλωσε η Lily-Rose Deppη Depp σε πρόσφατη συνέντευξή της στη Vogue Australia.

«Ποτέ δεν με ενδιέφερε να κάνω κάτι πουριτανικό. Δεν πειράζει αν αυτή η σειρά δεν είναι για όλους και δεν πειράζει – νομίζω ότι η καλύτερη τέχνη προκαλεί διχασμό», συνέχισε.

Από την πλευρά του, ο The Weeknd δήλωσε ότι περίμενε τις αρνητικές κριτικές και σημείωσε ότι δεν ενοχλήθηκε, σημειώνοντας ότι το «The Idol» έχει «εκπαιδευτικό» χαρακτήρα.

«Είναι σχεδόν εκπαιδευτικό, επειδή αυτό συμβαίνει όταν είσαι απίστευτα διάσημος», δήλωσε στο Variety για το «The Idol», το οποίο εξέτασε τα σκοτεινά παρασκήνια της μουσικής βιομηχανίας.

«Περιβάλλεσαι από ανθρώπους που δεν είσαι σίγουρος για τις πραγματικές προθέσεις τους, ακόμα και αν φαίνεται ότι είναι καλές. Ποτέ δεν ξέρεις», είπε.

«Αλλά φυσικά, είμαι πολύ τυχερός που έχω γύρω μου ανθρώπους που γνωρίζω σχεδόν όλη μου τη ζωή, κάτι που είναι σημαντικό και αποτελεί δώρο», πρόσθεσε ο The Weeknd.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News