Παρασκευή 17 Μάιος 2024, 8:49
Μουσική

Ο Michael Jackson ήθελε να υποδυθεί τον Μορφέα στο «The Sandman»

Ο Michael Jackson ήθελε να πρωταγωνιστήσει στη μεταφορά του «The Sandman» στην οθόνη, που βρισκόταν στα σκαριά από τη δεκαετία του 1990.

Ο δημιουργός του «The Sandman», Neil Gaiman, αποκάλυψε ότι ο Michael Jackson ήθελε να πάρει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Μορφέα στην κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ.

Λίγες δεκαετίες πριν το «The Sandman» μεταφερθεί με επιτυχία στο Netflix με τη μορφή σειράς, η Warner Bros. πίεζε τον Neil Gaiman να γυρίσει μία ταινία για το κόμικ.

Σε εμφάνισή του στο podcast «Happy Sad Confused» του Josh Horowitz, ο Neil Gaiman αποκάλυψε ότι ένα στέλεχος της εταιρείας του ανέφερε κάποτε ότι ο Michael Jackson ήθελε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία στον ρόλο του Dream (ή αλλιώς Μορφέα) στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Σύμφωνα με τον Neil Gaiman, είχε καταλήξει στις αρχές της δεκαετίας του 1990 σε συμφωνία με τη Lisa Henson, στέλεχος της Warner Bros., να μη γυρίσει μία ταινία για το «The Sandman», επειδή «μόλις είχε αρχίσει να γράφει το κόμικ» και «θα του αποσπούσε την προσοχή».

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, ωστόσο, πραγματοποίησε μία συνάντηση με ένα διαφορετικό στέλεχος της εταιρείας και ενημερώθηκε ότι το «The Sandman» ήταν ένα πολύ ιδιαίτερο έργο για τη Warner. Και όχι μόνο αυτό, ο Michael Jackson ήθελε να συμμετάσχει.

Michael Jackson - Hit Channel

«Το 1996, με πήγαν στη Warner, όπου ο τότε πρόεδρος της Warner Bros. με έβαλε να καθίσω και μου είπε ότι ο Michael Jackson του είχε τηλεφωνήσει την προηγούμενη ημέρα και τον είχε ρωτήσει αν θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει στον ρόλο του Μορφέα στο “The Sandman”», θυμήθηκε ο Neil Gaiman.

«Τους ενδιέφερε λοιπόν πολύ και ήξεραν ότι επρόκειτο για ένα από τα διαμάντια τους και τι σκεφτόμουν εγώ; Εγώ είπα: “Ωωω”», συνέχισε.

Στη διασκευή του Netflix που κυκλοφόρησε πρόσφατα τον Μορφέα υποδύεται ο Tom Sturridge. Στο καστ της σειράς συμμετέχουν επίσης οι Patton Oswalt, David Thewlis, Jenna Coleman και Gwendoline Christie, μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την περιγραφή της σειράς στο Netflix, «μετά από πολυετή φυλάκιση, ο Μορφέας, ο Βασιλιάς των Ονείρων, ξεκινά ένα ταξίδι σε διάφορους κόσμους για να βρει ό,τι του έχουν κλέψει και να ανακτήσει τη δύναμή του».

Το «The Sandman» βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ του Neil Gaiman που κυκλοφορούσε από την DC Comics από το 1989 έως το 1996.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News