Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 19:10
Lifestyle

Ο Lewis Capaldi ταλαιπωρείται από ίλιγγο: «Φοβόμουν ότι θα πεθάνω»

«Περιστρέφομαι αλλά χαμογελάω», περιέγραψε χαρακτηριστικά ο Lewis Capaldi για την κατάστασή του.

Ένα ακόμα πρόβλημα υγείας ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες τον Lewis Capaldi.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο 26χρονος Σκωτσέζος τραγουδιστής παρευρέθηκε στην πρεμιέρα του επερχόμενου ντοκιμαντέρ του «Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now» στο Everyman Theatre της Γλασκώβης, όπου μίλησε για το πώς πραγματικά αισθάνεται τώρα.

Συζητώντας με τους θαυμαστές του, ο Lewis Capaldi αποκάλυψε ότι πρόσφατα ταλαιπωρούταν από ίλιγγο.


«Είμαι ζωντανός και ζω. Δεν ήμουν πολύ καλά. Έχω ίλιγγο», είπε ο τραγουδιστής.

«Οπότε περιστρέφομαι αλλά χαμογελάω», συνέχισε, και παραδέχτηκε ότι αρχικά ανησυχούσε πολύ για την κατάστασή του.

«Δεν πεθαίνω, οπότε είναι καλό. Νόμιζα ότι θα πέθαινα για μερικές μέρες, αλλά ευτυχώς είμαι εδώ», σχολίασε, χωρίς να προχωρά σε λεπτομέρειες.

Lewis Capaldi

Ίλιγγος είναι η ψευδαίσθηση της κίνησης, που βιώνει ο ασθενής και αφορά είτε το σώμα του, είτε το περιβάλλον.

Στην πρώτη περίπτωση αισθάνεται περιστροφή του σώματος, ώθηση, τάση για πτώση ή αιώρηση προς τα πλάγια, εμπρός, πίσω, πάνω ή κάτω.

Στη δεύτερη περίπτωση έχει την ψευδαίσθηση κίνησης του περιβάλλοντος, ενώ ο ίδιος παραμένει ακίνητος. Και στις δύο περιπτώσεις, ο ασθενής γνωρίζει ότι τα συμπτώματα αυτά είναι ψευδή και παρότι είναι ιδιαίτερα ενοχλητικά, δεν είναι επικίνδυνα

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν αναμφίβολα δύσκολες για τον Lewis Capaldi.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, αναγκάστηκε να ακυρώσει τις συναυλίες του στη Ζυρίχη της Ελβετίας και στο Μιλάνο της Ιταλίας με εντολή γιατρού, αφού διαγνώστηκε με βρογχίτιδα. Στη συνέχεια, προέβη στην αναβολή όλων των υπόλοιπων προγραμματισμένων συναυλιών του στην Ευρώπη για τον Μάρτιο.

Εν τω μεταξύ, ο Lewis Capaldi αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο ότι πάσχει από το σύνδρομο Tourette, εξηγώντας για τα συμπτώματά του: «Ο ώμος μου συσπάται όταν είμαι ενθουσιασμένος, χαρούμενος, νευρικός ή αγχωμένος. Είναι κάτι με το οποίο ζω».

Στα τέλη του προηγούμενου Φεβρουαρίου, μάλιστα, τα συμπτώματά του παρουσίασαν έξαρση ενώ βρισκόταν στη σκηνή κατά τη διάρκεια συναυλίας του στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, με το κοινό να τον βοηθά σε μία συγκινητική στιγμή να τελειώσει το τραγούδι του «Someone You Loved».

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News