Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 1:13
Lifestyle

Λένα Δροσάκη: «Μέσα από αυτή την «εσωτερική βουτιά» στους ρόλους ανακαλύπτεις εσένα»

Το κορίτσι που μεγάλωσε στην Πάτρα, αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, όπως εξομολογείται, όταν είδε στο θέατρο την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη να ερμηνεύει τον ρόλο του Αμλετ.

drosaki-(6).jpg

«Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό. «Πώς είναι δυνατόν μια γυναίκα να ενσαρκώνει έναν άνδρα τόσο πετυχημένα και αυτό που βλέπω επί σκηνής να με συνεπαίρνει τόσο ώστε να μην αντιλαμβάνομαι το φύλο της;» θυμάμαι αναρωτιόμουν τότε μετά το τέλος εκείνης της παράστασης» αναφέρει. Ετσι κατάλαβε ότι αυτό ήθελε να κάνει και εκείνη στη ζωή της.

Οπως εξηγεί, δεν είχε ποτέ το άγχος να γίνει πρωταγωνίστρια.

1679399366665-403638244-drosaki-(3).jpg

«Κάνω θέατρο γιατί το αγαπώ. Γιατί θέλω να ανακαλύπτω πράγματα που με βοηθάνε και με εξελίσσουν. Αλλωστε τι είναι οι ρόλοι; Βιώματα είναι που κουβαλούν μέσα τους συναισθήματα. Ερμηνεύεις πρόσωπα που μπορεί να είναι θυμωμένα, απογοητευμένα, ερωτευμένα, να περνούν από χίλιες διακυμάνσεις και εσύ να πρέπει να σκάψεις βαθιά μέσα σου ώστε να τα αποδώσεις σωστά.

drosaki-(4).jpg

Σκάβοντας λοιπόν ανακαλύπτεις δικά σου πράγματα. Καταστάσεις που σου έχουν συμβεί ή καταστάσεις που δεν ήρθαν ποτέ στη ζωή σου. Πράγματα που θα ήθελες να αντιμετωπίσεις ή πράγματα που δεν θα ήθελες ποτέ να αγγίξεις. Και μέσα από αυτή την «εσωτερική βουτιά» ανακαλύπτεις εσένα», λέει στο Βήμα.


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News