Πέμπτη 4 Ιούλιος 2024, 10:03
Live Stage

Ο Jason Derulo στην Ελλάδα – Δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ο Jason Derulo σε δύο εκρηκτικές συναυλίες στην Ελλάδα.

Ο super star Jason Derulo έρχεται για δύο συναυλίες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη με μία φαντασμαγορική υπερπαραγωγή στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Nu King World Tour 2024».

Στις 15 Νοεμβρίου, το PAOK Sports Arena στη Θεσσαλονίκη θα γίνει το σκηνικό μίας αξέχαστης μουσικής βραδιάς, ενώ το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, η Αθήνα θα υποδεχθεί τον Jason Derulo στο OAKA Indoor Arena.

Τραγουδιστής, τραγουδοποιός και χορευτής, ο Jason Derulo είναι μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της μουσικής και του θεάματος στην εποχή μας.

 

Από τους πλέον διάσημους και εμπορικούς Αμερικανούς urban pop performer, με πλήθος διακρίσεων.

Ένας καλλιτέχνης είδωλο, ένας παγκόσμιος star. Τα τραγούδια του Jason Derulo κυριαρχούν στα ραδιόφωνα όλου του πλανήτη και έχουν συγκεντρώσει δισεκατομμύρια αναπαραγωγές σε ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες όπως το Spotify και το Youtube.

Ο Jason Derulo έχει στο ενεργητικό του 11 πλατινένιες κυκλοφορίες, μεταξύ των οποίων και οι επιτυχίες «Wiggle», «Talk Dirty», «In MyHead», «Whatcha Say», «Swalla», «Savage Love» και «Want To Want Me».

Τον Φεβρουάριο του 2024, ο Jason Derulo ξεκίνησε επίσημα μία νέα σελίδα στην καριέρα του με το άλμπουμ του «Nu King».

 

Ως η πιο τολμηρή δισκογραφική δουλειά του μέχρι στιγμής, το «Nu King» περιλαμβάνει 27 τραγούδια, μεταξύ των οποίων αγαπημένες επιτυχίες των θαυμαστών του, όπως τα «Acapulco», «Slow Low», «Swalla», «Lifestyle» (feat. Adam Levine), «Love Not War» (feat. Nuka) και άλλα μαζί με διάφορα ολοκαίνουργια τραγούδια.

Οι συναυλίες του Jason Derulo δεν φημίζονται μόνο για το εκρηκτικό μουσικό πρόγραμμά τους, αλλά και για την εντυπωσιακή παραγωγή τους.

Τα φαντασμαγορικά οπτικά εφέ θα μεταμορφώσουν τον χώρο της συναυλίας, δημιουργώντας μία μοναδική ατμόσφαιρα που θα συμπληρώσει τέλεια τη μουσική του Jason Derulo.

Οι συναρπαστικές χορογραφίες από τον ίδιο τον Jason Derulo και τους ταλαντούχους χορευτές του, θα ανεβάσουν την ενέργεια στα ύψη και θα σας κάνουν να χορεύετε συνέχεια στον ρυθμό του.

Ο Jason Derulo φέρνει εκρηκτική ενέργεια και το μαγευτικό στυλ του στην Ελλάδα για δύο συναυλίες στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του «Nu King World Tour 2024».

 

Πληροφορίες

Jason Derulo
Nu King World Tour 2024

Θεσσαλονίκη
PAOK Sports Arena
Παρασκευή 15 Νοεμβρίου

Αθήνα
OAKA Indoor Arena
Σάββατο 16 Νοεμβρίου

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά τη Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 11:00 μέσω του more.com.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News