Σάββατο 6 Ιούλιος 2024, 13:36
Ξένη Μουσική

Ο Ed Sheeran τραγούδησε στην εθνική ομάδα της Αγγλίας στο Euro 2024

Ο Ed Sheeran επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της Αγγλίας στη Γερμανία και τραγούδησε στους παίκτες μετά την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Euro 2024.

Ο Ed Sheeran έκανε μία ιδιωτική συναυλία για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας.

Ο Βρετανός τραγουδιστής βρέθηκε στις κερκίδες για να παρακολουθήσει τη δραματική νίκη της Αγγλίας εναντίον της Σλοβακίας με 2-1 στην παράταση στη φάση των 16 του Euro 2024 στο Γκελζενκίρχεν της Γερμανίας την Κυριακή 30 Ιουνίου.

Την επόμενη ημέρα, ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας, Gareth Southgate, τον προσκάλεσε στη χαλαρή αποκατάσταση των παικτών.

 

Στα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνονται παίκτες όπως ο αρχηγός Harry Kane και ο Jude Bellingham παρακολουθούν τον Ed Sheeran να τραγουδά το τραγούδι του «The A Team» στο Spa and Golf Resort Weimarer Land, όπου διαμένει η ομάδα.

Ο Ed Sheeran είχε τραγουδήσει ξανά στους ποδοσφαιριστές της Αγγλίας κατά τη διάρκεια του Euro 2020, ενώ ο Robbie Williams είχε επισκεφθεί την ομάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Ο 33χρονος τραγουδιστής είχε ξεχωρίσει προηγουμένως ως μία από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του μέχρι στιγμής ένα barbeque το 2021 όπου τραγούδησε για τους παίκτες της εθνικής ομάδας της Αγγλίας,

«Στο τέλος της βραδιάς, βρισκόμασταν σε κύκλο, όλοι πιασμένοι από τα χέρια», περιέγραψε στον Peter Crouch στην εκπομπή «Crouchy’s Year-Late Euros»,

 

«Θέλω να πω, για εμένα, απλά ως Άγγλος, να βρίσκομαι στο κέντρο της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, ήταν πραγματικά υπέροχο», συνέχισε.

«Έχω ζήσει εκπληκτικές στιγμές στη ζωή μου, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές στιγμές που θα την ξεπεράσουν αυτήν», τόνισε.

Πριν από την έναρξη του Euro 2024, ο πρίγκιπας William, ο οποίος είναι πρόεδρος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (FA), επισκέφθηκε την ομάδα στο προπονητικό κέντρο St. George’s Park στο Burton on Trent του Staffordshire και μετέφερε στους ποδοσφαιριστές κάποιες συμβουλές από τον μικρότερο γιο του.

Ο πρίγκιπας William εξήγησε ότι είχε ρωτήσει τη σύζυγό του Kate Middleton και τα τρία παιδιά τους, τον 10 ετών George, την 9 ετών Charlotte και τον 6 ετών Louis εάν είχαν κάποια συμβουλή για την ομάδα.

«Ήμουν με τα παιδιά στο σχολείο σήμερα το πρωί και τους είπα: τι να πω στην εθνική ομάδα της Αγγλίας, θα τους δω σήμερα;», είπε γελώντας.

 

«Η καλύτερη συμβουλή που πήρα, για να σας τη μεταφέρω, ήταν να τρώτε διπλάσια ποσότητα από όση συνήθως τρώτε. Έτσι, τότε είχα εικόνες σας να τρέχετε παντού, με μεγάλα στομάχια και πολλά ράμματα στο γήπεδο», συνέχισε.

«Οπότε νομίζω ίσως να μην αξίζει να πάρετε τις συμβουλές του μικρότερου γιου μου στα σοβαρά, ειδικά όσον αφορά τους φυσιοθεραπευτές», ανέφερε.

Μετά την αγχωτική νίκη της επί της Σλοβακίας, η Αγγλία θα αναμετρηθεί με την Ελβετία στα προημιτελικά του Euro 2024, το Σάββατο 5 Ιουλίου στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News