Κυριακή 5 Μάιος 2024, 17:11
Media

Νίκος Καρβέλας: «Πώς είμαι έτσι ρε γ@μώτο;»


Ακόμα μία ανατρεπτική τηλεοπτική εμφάνιση έκανε ο Νίκος Καρβέλας το μεσημέρι του Σαββάτου (13/4/24), αυτή τη φορά στον Alpha και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη που συζητήθηκε πολύ στα Social Media, ο Νίκος Καρβέλας, εμφανίστηκε το μεσημέρι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με την οποία στο παρελθόν, έχουν συνεργαστεί και επαγγελματικά.

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα και τις γυναικοκτονίες στη χώρα μας, ο Νίκος Καρβέλας είπε μεταξύ άλλων στην Ναταλία Γερμανού:

«Η γυναίκα βιάζεται καθημερινά εδώ και χιλιάδες χρόνια και κυριολεκτικά και μεταφορικά από τον άνδρα και δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει αυτό, είτε οι γυναικοκτονίες γίνουν 64,000 είτε 85… Γιατί στην εξουσία είναι ο άνδρας. Το Σύνταγμα είναι φτιαγμένο από άνδρες».

Ενώ μιλούσε ο Νίκος Καρβέλας, κάποια στιγμή κοίταξε το φακό και είπε: «Πώς είμαι έτσι ρε γ@αμώτο;» φτιάχνοντας τα μαλλιά του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Νίκος Καρβέλας είπε ότι «όλοι είμαστε ακρωτηριασμένες μπαλαρίνες»…

Κάποια στιγμή, η Ναταλία Γερμανού τον ρώτησε τι έχει να πει για όλους εκείνους που λένε για εκείνον, «ο Καρβέλας είναι αντισυστημικός αλλά μέσα στο σύστημα έβγαλε λεφτά» με τον συνθέτη να απαντά:

«Όποιος λέει ότι είναι αντισυστημικός είναι κουτός. Ο αντισυστημικός θα έπρεπε να ζει εκτός πόλεις, σε βουνά. Εγώ κάνω πράγματα που μου βγαίνουν αυθόρμητα, ο εγκέφαλός μου λειτουργεί έτσι».

Στη συνέχεια, ο Νίκος Καρβέλας σχολίασε: «Όλοι κυνηγάμε τα λεφτά και εγώ το ίδιο έκανα, έκανα λοιπόν αυτό το επάγγελμα». Όσο για το θέμα των χρημάτων, πρόσθεσε ότι «δεν έχω λεφτά, δεν ξέρω, δεν έχω καμία επαφή με το αν έχω λεφτά».

Κλείνοντας το παραπάνω ζήτημα, ο Νίκος Καρβέλας είπε: «Δεν έχω λεφτά, δεν είμαι συστημικός ανήκω στο σύστημα θέλοντας και μη».

Τέλος, μετά τα όσα έγιναν στην προηγούμενη τηλεοπτική εμφάνισή του, με την Νίκη Λυμπεράκη, ο Νίκος Καρβέλας είπε πως θεωρεί αυτή, ως την πρώτη φορά που βγαίνει στην τηλεόραση μετά από 25 χρόνια…



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News