Σάββατο 18 Μάιος 2024, 19:10
Media

Η Ζωή Κρονάκη μας συστήνει τον σύζυγό της – «Λέει πολύ το “σ’ αγαπώ”»


Τον φακό του «Μπαμπά-δες» μοιράστηκε στη σημερινή (04.05.2024) εκπομπή, η Ζωή Κρονάκη με τον σύζυγό της.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Ζωή Κρονάκη μίλησε στον Τάσο Ιορδανίδη για τη γνωριμία και τη σχέση με τον σύζυγό της.

«Όταν γνωρίστηκα με τον Τάσο, εκείνος είχε το εξής μαγικό, που δεν είναι πολύ εύκολο να το συναντήσεις: ήξερε τι ήθελε. Έχω πολλές φίλες στην ηλικία μου και δεν έχουν ακόμα κάποια σοβαρή σχέση ή δεν έχουν παντρευτεί. Ο Τάσος ήξερε ότι “θέλω αυτό από σένα” και το είχε ξεκαθαρίσει», ανέφερε  αρχικά η Ζωή Κρονάκη.

«Όλα κύλησαν πολύ εύκολα, πολύ γρήγορα και πολύ ξεκάθαρα. Αισθάνθηκα αυτή την ασφάλεια και τη σιγουριά ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που πατάει στα πόδια του στα αλήθεια, γιατί μέχρι εκείνο το σημείο ένιωθα ότι εγώ ορίζω τα πράγματα. Εκεί κατάλαβα ότι μπορεί να υπάρξει ένας συνοδοιπόρος και αφέθηκα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Είμαστε ένα ζευγάρι που δεν έχουμε πάρει ποτέ κανένα δώρο, δεν έχουμε γιορτάσει επέτειο, μας τη θυμίζει η κουμπάρα μας. Είναι ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς, αγκαλιάζει και φιλάει τα παιδιά συνέχεια, λέει πολύ το «σ’ αγαπώ», είναι ένας αυστηρός αλλά και δοτικός μπαμπάς», επεσήμανε.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής της εκπομπής, κάλεσε στο πλατό τον σύζυγο της δημοσιογράφου, Τάσο με την ίδια να μην το πιστεύει.

Ο Τάσος έκανε χιούμορ για την αλλαγή του χρώματος των μαλλιών του, από τότε που παντρεύτηκαν μέχρι σήμερα.

«Στην αρχή μου ζήτησε τον αριθμό μου και του τον έδωσα με ένα λάθος ψηφίο επίτηδες», αποκάλυψε η Ζωή Κρονάκη κι εκείνος δεν έκρυψε ότι πάλεψε πολύ για να καταφέρει να την πείσει να βγουν και στη συνέχεια να γίνουν ζευγάρι.

«Μόλις την είδα, είπα: εδώ είμαστε», είπε ο Τάσος Παναγιώταρης.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News