Πέμπτη 2 Μάιος 2024, 23:13
Media

Μάκης Πουνέντης: Κακά τα ψέματα, την Μενεγάκη δεν θα την δεις για τη θεματολογία


“Κάποιες φορές πηγαίνει καλά, κάποιες άλλες δεν πηγαίνει καλά αλλά δεν το σχολιάζω” τονίζει ο Μάκης Πουνέντης.

Στην καλή του φίλη, Ελένη Μενεγάκη και την απόφαση να μην ανανεώσει τη συνεργασία με το Μεγάλο Κανάλι αναφέρθηκε ο Μάκης Πουνέντης, το πρωινό της Παρασκευής, όταν και τον συνάντησε η κάμερα του Breakfast@Star και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου στο STAR.

“Είναι λίγο άκομψο να μιλάμε για το τι θα κάνει η Ελένη ή γιατί το έκανε η Ελένη. Το να σχολιάζουμε τις επιλογές του καθενός δεν είναι πολύ σωστό και δεν το κάνω. Εδώ δεν σχολιάζω δηλώσεις συναδέλφων, θα σχολιάζω συμπεριφορές και κινήσεις;

Και τελοσπάντων η Ελένη αποφασίζει για την καριέρα της και η Ελένη ξέρει, παιδιά. Επίσης, μόνο η Ελένη ξέρει γιατί γύρισε, γιατί έκανε τη συνεργασία της και γιατί τώρα αποφάσισε να μην την ανανεώσει και να μη συνεχίσει.

Όλοι αυτοί που λέμε γύρω γύρω ότι ξέρουμε όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζοντας και την Ελένη, διαπιστώνω ότι κανείς δεν ξέρει. Απλά γίνεται ντόρος” υπογράμμισε, αρχικά, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός.

“Δεν ξέρω αν έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα μετά την επιστροφή της. Επειδή έχει ίσως τους ίδιους συνεργάτες ή τη δομή της εκπομπής:

Kαι γω κάνω κάτι εδώ και 10 χρόνια, ίδιο είναι το πρωινό μου στο ραδιόφωνο. Κάποιες φορές πηγαίνει καλά, κάποιες άλλες δεν πηγαίνει καλά αλλά δεν το σχολιάζω ούτε μπαίνω στη διαδικασία να πω αν αυτό είναι επανάληψη ή δεν είναι”

“Κακά τα ψέματα την Ελένη την βλέπουμε για την Ελένη. Την Μενεγάκη δεν θα την δεις για τη θεματολογία, θα τη δεις για το ταπεραμέντο της, για την πλάκα που θα κάνει, για τον τρόπο που θα μιλήσει, για την άνεση της και τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσιάσει τα θέματα” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Μάκης Πουνέντης στις νέες τηλεοπτικές του δηλώσεις.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News