Πέμπτη 4 Ιούλιος 2024, 10:04
Ελληνική Μουσική

«La Luna»: Οι ΜΕΛΙSSES κυκλοφορούν επίσημα το viral τραγούδι που αγαπήθηκε


Οι ΜΕΛΙSSES κυκλοφορούν το τραγούδι που έκλεψε τις καρδιές στις συναυλίες τους.

Οι ΜΕΛΙSSES κυκλοφορούν επίσημα το «La Luna», το ακυκλοφόρητο τραγούδι που παρουσίασαν στις περσινές επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες τους και έγινε viral, με το κοινό να το αγαπά αμέσως και να το ζητά.

Το «La Luna», το οποίο κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσική από την Panik Records, είναι ένα δυνατό disco – pop τραγούδι που έγραψαν οι ΜΕΛΙSSES.

Το τραγούδι μας ταξιδεύει από την Αντίπαρο και μιλά για τις όμορφες καλοκαιρινές νύχτες στα ελληνικά νησιά, γεμάτες διασκέδαση, δροσερά κοκτέιλ, φλερτ και έρωτα.

Οι ΜΕΛΙSSES μας παρασύρουν σε μία καλοκαιρινή νύχτα που μοιάζει να μην τελειώνει ποτέ.

Το «La Luna» είναι ένας ύμνος στην ξεγνοιασιά, την ανεμελιά και τον αυθορμητισμό που χαρακτηρίζουν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η μουσική του κορυφαίου συγκροτήματος ΜΕΛΙSSES έχει τη μοναδική ικανότητα να μεταφέρει εικόνες και συναισθήματα. Στο «La Luna», η Αντίπαρος ζωντανεύει μέσα από τους στίχους και τις μελωδίες, ενώ η ενέργεια της Αθήνας δίνει τον παλμό σε αυτό το καλοκαιρινό anthem.

Με το «La Luna» οι ΜΕΛΙSSES ανταποκρίνονται θετικά στην επιθυμία του κοινού να το κυκλοφορήσουν το τραγούδι, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να πουν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για την τεράστια επιτυχία του πρόσφατου single «Μοναχική Καρδιά».

Σε περίπου τέσσερις εβδομάδες κυκλοφορίας, το «Μοναχική Καρδιά» έγινε πλατινένιο ξεπερνώντας τα 11.000.000 stream points.

Επίσης, εμφανίστηκε στην πρώτη θέση του playlist «New Music Friday Greece» του Spotify με τις πιο εμπορικές νέες κυκλοφορίες με τις ΜΕΛΙSSES να κοσμούν και το εξώφυλλο και κατέκτησε το No. 1 του Viral 50 στο Spotify και το No. 1 στο chart του iTunes.

Επίσης, επί σειρά εβδομάδων, το «Μοναχική Καρδιά» παρέμεινε στην πρώτη θέση και στις γενικές και στις μουσικές τάσεις του YouTube, όπου μετρά πάνω από 3 εκατομμύρια views και παραμένει στις πρώτες θέσεις των trends,.

Την ίδια στιγμή, το «Μοναχική Καρδιά» βρίσκεται σταθερά εντός του Top 3 του ραδιοφωνικού airplay.

Παράλληλα, οι ΜΕΛΙSSES προετοιμάζονται για τη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία τους, με τίτλο «Για Όλα Ικανοί». Golden guest θα είναι η Έλενα Παπαρίζου και guest η Marseaux.

Οι ΜΕΛΙSSES μας καλούν με το «La Luna» να αφεθούμε στη μαγεία της πανσελήνου, να χορέψουμε ξυπόλητοι στην άμμο, να ερωτευτούμε κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Το «La Luna» είναι μία υπενθύμιση ότι η ζωή είναι γεμάτη όμορφες στιγμές που αξίζει να ζήσουμε στο έπακρο.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News