Πέμπτη 2 Μάιος 2024, 15:32
Ελλάδα

Κρήτη: Βίντεο με άγριο ξυλοδαρμό 14χρονου σε σχολείο – Συμμαθητές βιντεοσκοπούσαν αντί να βοηθήσουν


Σοκάρει το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού, ενός 14χρονου μαθητή σε σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης, από έναν άλλο ανήλικο που περιγράφεται ως εξωσχολικός, υπό το βλέμμα των συμμαθητών του που αντί να βοηθήσουν, παρακολουθούσαν και κατέγραφαν τις εικόνες βίας.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο. Ο 14χρονος μαθητής της Β Γυμνασίου,  δέχεται άγρια χτυπήματα ενώ οι υπόλοιποι μαθητές προτρέπουν τον θύτη να συνεχίσει τα χτυπήματα.

«Παίξε του, πάτησέ τον, παίξ’ του μπουνιές», επαναλαμβάνουν συνεχώς, χωρίς κανείς να παρεμβαίνει για να γλιτώσει το άτυχο θύμα από τα χτυπήματα που δέχεται.

Ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε λίγες ώρες αργότερα εξετάστηκε σε νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα

Ο δράστης φτάνει στο σημείο να πατάει τον 14χρονο με τους υπόλοιπους μαθητές να επικροτούν. Μόνο όταν πλέον ο 14χρονος φαίνεται να είναι σχεδόν λιπόθυμος, ένας από τους μαθητές μπαίνει στη μέση για να σταματήσει ο ξυλοδαρμός.

Δείτε το βίντεο

Δείτε  το βίντεο του neakriti.gr, με τις εικόνες βίας που εκτυλίχθηκαν στο σχολείο.

Ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε, λίγες ώρες αργότερα εξετάστηκε σε νοσοκομείο, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα.

Η επίθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας από τους μαθητές ανέβασε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό.

Το βίντεο διέρρευσε προκαλώντας σάλο στην περιοχή που βρίσκεται το σχολείο. Ένα 24ωρο αργότερα και αφού οι γονείς του μαθητή κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία, το βίντεο κατέβηκε από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ωστόσο εξακολουθεί να κυκλοφορεί στα κινητά των μαθητών του σχολείου.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News