Παρασκευή 17 Μάιος 2024, 7:00
Κόσμος

ΗΠΑ: Ομηρικό ξύλο μεταξύ μαμάδων στην Disneyland – Τα παιδιά τις έβλεπαν σαστισμένα


Η Disneyland είναι ένα αγνό, χαρούμενο μέρος όπου μαμάδες, μπαμπάδες και παιδιά περνούν ξέγνοιαστες στιγμές και όχι να παίζουν ξύλο.

Η Ντίσνεϊλαντ στην Καλιφόρνια πάντως απέχει κατά πολύ από ένα τέτοιο ονειρικό σκηνικό καθώς μαμάδες έστησαν έναν επικό καυγά με μπόλικο ξύλο.

Η συμπλοκή μάλιστα καταγράφηκε και σε βίντεο το οποίο, αλίμονο, έγινε viral.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 5 το απόγευμα της 23ης Απριλίου κοντά στην ατραξιόν Pixar Pier στο θέρετρο Disneyland California Adventure στο Άναχαϊμ της Καλιφόρνια, ενώ μικρά παιδιά παρακολουθούσαν αποσβολωμένα.

Στα πλάνα – που δημοσιεύτηκαν αρχικά στο Instagram – φαίνεται μια ομάδα τριών ή τεσσάρων γυναικών να γρονθοκοπούν και να χαστουκίζει η μία την άλλη.

Μία από τις γυναίκες εξακολουθεί να σπρώχνει το καροτσάκι της κατά τη διάρκεια της επίθεσης, ενώ πολλά μικρά παιδιά φαίνονται να στέκονται μόλις λίγα εκατοστά μακριά από τον καβγά.

Στο βίντεο ακούγεται μια γυναίκα να μπαίνει στη μάχη, φωνάζοντας “αφήστε την ήσυχη” προσπαθώντας να βάλει τέλος στον καυγά.

Η ειρήνη επικράτησε όταν κατέφτασε η αστυνομία, αν και δεν προχώρησε σε συλλήψεις. Η αιτία του περιστατικού παραμένει ασαφής.

Ωστόσο, ο επισκέπτης που ξεκίνησε τον καυγά απομακρύνθηκε από την ιδιοκτησία της Disneyland. Εκπρόσωπος του θερέτρου δήλωσε σε αμερικανικά πρακτορεία ότι το Disneyland Resort δεν ανέχεται κανενός είδους βία.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News