Πέμπτη 4 Ιούλιος 2024, 10:04
Ξένη Μουσική

Η SZA σχολιάζει την ανάμεικτη υποδοχή της εμφάνισής της στο Glastonbury 2024

Η SZA συγκέντρωσε μικρότερο κοινό από τους άλλους δύο επικεφαλής του Glastonbury 2024, ενώ η εμφάνισή της επισκιάστηκε και από πολλά τεχνικά προβλήματα.

Η SZA απάντησε στην ανάμεικτη υποδοχή της headline εμφάνισής της στο Glastonbury 2024.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια ανέβηκε στην κεντρική σκηνή Pyramid Stage του βρετανικού μουσικού φεστιβάλ το βράδυ της Κυριακής 30 Ιουνίου, όπου το θριαμβευτικό πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει επισκιάστηκε δυστυχώς από πολλά τεχνικά και ηχητικά προβλήματα.

Στα πρώτα 30 λεπτά της συναυλίας, το μικρόφωνο της SZA ήταν μουντό και ακούγονταν θόρυβοι και η τραγουδίστρια σχεδόν δεν ακουγόταν. Μετά από 30 λεπτά, η φωνή της ακούστηκε πιο καθαρή και πιο δυνατή, αλλά περιστασιακά ξαναγινόταν θολή.

 

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησαν επίσης ότι το κοινό στην εμφάνιση της SZA ήταν μικρότερο από εκείνο των άλλων δύο headliners του φετινού Glastonbury, της Dua Lipa και των Coldplay.

«Το πλήθος της SZA είναι ένα από τα πιο μικρά που έχω δει ποτέ για headliner του Pyramid Stage. Ουάου», σχολίασε ένα άτομα.

Η SZA φαίνεται να απάντησε στα διχαστικά σχόλια μέσα από τον λογαριασμό της στο X (πρώην Twitter), όπου έγραψε: «Το θάρρος που απαιτείται για να είσαι δημόσιο πρόσωπο είναι αξιοσημείωτο. Μπράβο σε όλους όσους το κάνουν αυτό.»

 

Λίγο μετά την εμφάνισή της, η 34χρονη τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι αντιμετώπισε τους φόβους της ανεβαίνοντας στην κεντρική σκηνή του Glastonbury.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram για να ευχαριστήσει την ομάδα της αποκάλυψε επίσης ότι ήταν αγχωμένη για την εμφάνισή της.

«Απόψε αντιμετώπισα τους φόβους μου. Απόψε ολόκληρη η ομάδα μου έκανε το αδύνατο δυνατό!», σημείωσε.

Στη συνέχεια, η SZA ευχαρίστησε τον σχεδιαστή παραγωγής και φωτισμού Dan Norman που «εργάστηκε ακούραστα μαζί μου σε αυτή τη σκηνή».

Επιπλέον, ευχαρίστησε τους «απίστευτους χορευτές της» και τη «φλογερή μπάντα της» πριν απαριθμήσει άλλα μέλη της ομάδας της, αλλά «και κάθε άτομο που βοήθησε να γίνει αυτό πραγματικότητα».

 

«Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου που ονειρευτήκατε μαζί μου. Glastonbury 2024 τέλος», κατέληξε.

Η SZA, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Solána Rowe, αναδημοσίευσε επίσης στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram ένα βίντεο από την εμφάνισή της στο Glastonbury 2024.

«Έτρεμα πραγματικά, αλλά τα καταφέραμε», σχολίασε

Η τραγουδίστρια μίλησε για το άγχος της για τη συμμετοχή της στο ιστορικό μουσικό φεστιβάλ και κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της.

«Glastonbury, ήμουν τόσο αγχωμένη να βρεθώ εδώ μαζί σας σήμερα. Είμαι τόσο ευγνώμων, έχετε τη βαθύτερη αγάπη μου και τον βαθύτερο σεβασμό μου», είπε στο κοινό.

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News