Κυριακή 5 Μάιος 2024, 17:48
Μουσική

Η Olivia Rodrigo «δεν ξέρει» αν είναι single – Αλλά θέλει να «γνωρίσει τώρα τον σύζυγό της»

Η Olivia Rodrigo εξομολογήθηκε ότι ανυπομονεί να γνωρίσει το θαύμα της μητρότητας.

Μαζί με την επιτυχία, εμφανίστηκε και το ενδιαφέρον για την προσωπική ζωή της Olivia Rodrigo και η νεαρή τραγουδίστρια εξακολουθεί να μην καταλαβαίνει εντελώς τον λόγο που ο κόσμος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τις σχέσεις της.

«Είναι ενδιαφέρον αν το σκεφτείς», είπε η Olivia Rodrigo σε μία νέα συνέντευξή της στη Vogue σχετικά με το γεγονός ότι οι θαυμαστές της αναλύουν τους στίχους της για να βρουν ενδείξεις σχετικά με τις σχέσεις της.

«Το καταλαβαίνω. Θα μπορούσα να κάτσω εδώ και να πω: “Δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι το κάνουν αυτό”, αλλά το κάνω τόσο συχνά», συνέχισε.


Ωστόσο, η Olivia Rodrigo δεν αποκάλυψε καμία λεπτομέρεια για την προσωπική ζωή της αυτή τη στιγμή. Στην ερώτηση αν είναι ελεύθερη, η τραγουδίστρια «έκανε με το χέρι της μία χειρονομία “έτσι κι έτσι”, σύμφωνα με το περιοδικό και “είπε χαριτωμένα: “Δεν ξέρω!”».

«Δεν είμαι μαρτυριάρα», πρόσθεσε γελώντας, παρά το γεγονός ότι γράφει για τις σχέσεις της στα τραγούδια της.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξη, η Olivia Rodrigo δήλωσε στη Vogue: «Θέλω να γνωρίσω τον σύζυγό μου τώρα!» και εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα ζήσω τη μητρότητα κάποια στιγμή. Το σκέφτομαι όλη την ώρα», παραδέχθηκε.

Olivia Rodrigo

Η Olivia Rodrigo προχώρησε επίσης σε μία σύγκριση της ζωής της αυτή τη στιγμή, ενόψει της κυκλοφορίας του δεύτερου άλμπουμ «Guts», με τη ζωή της μετά την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ της «Sour» και την ανάδειξή της σε μία από τις μεγαλύτερες pop stars του κόσμου.

«Έκανα παρέα με τους φίλους μου κάθε βράδυ και κοιμόμουν στα σπίτια τους, ή κολλούσα σε ένα αγόρι, οτιδήποτε για να μην επεξεργαστώ αυτό που πραγματικά συνέβαινε στη ζωή μου», αποκάλυψε.

Όταν άρχισε να γράφει το νέο άλμπουμ της, όλα ήταν διαφορετικά. «Δεν είμαι 17 χρονών, να περνάω την πρώτη μου ερωτική απογοήτευση, να κλαίω, με τις λέξεις να ξεχειλίζουν από μέσα μου», εξήγησε.

Στην πραγματικότητα, η Olivia Rodrigo υποστήριξε ότι είναι «ένας διαφορετικός άνθρωπος» από το κορίτσι που κυκλοφόρησε το «Sour».

«Τη θυμάμαι και σκέφτομαι: “Τα πήγε καλά”. Νομίζω ότι θα ήταν πραγματικά ευτυχισμένη με αυτό που είναι», είπε η 20χρονη τραγουδίστρια.


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News