Πέμπτη 4 Ιούλιος 2024, 10:03
Live Stage

Η Μαρινέλλα στο Ηρώδειο – Συμμετέχουν Αντώνης Ρέμος και Χρήστος Μάστορας

Μία μουσική βραδιά με τη Μαρινέλλα γεμάτη μαγεία και συγκίνηση

Η Μαρινέλλα έρχεται στο Ηρώδειο την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου για μία παράσταση με την ψυχή, τη δύναμη της φωνής και της ερμηνείας της.

Μία παράσταση – κορύφωση της σπουδαίας μουσικής διαδρομής της μίας και μοναδικής Μαρινέλλας.

Η φωνή της θα ηχήσει στον χώρο του Ηρωδείου, κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, σε μία παράσταση που υπόσχεται να συγκινήσει το κοινό.

 

Με την ερμηνεία, το πάθος, την εκφραστικότητά, τη φωνή, το ταλέντο τη θεατρικότητα της, διαρκεί και ενώνει με τη μουσική της ολόκληρες γενιές Ελληνίδων και Ελλήνων.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια αποτελεί ζωντανό και φωτεινό σύμβολο του χθες και του «Σήμερα…», διατηρώντας ζωντανή τη σχέση της με το πολυάριθμο κοινό της.

Η επιμονή και η συνεχής της αναζήτηση για κάθε είδους πρόκληση την καθιέρωσαν ως τη γυναίκα που διαμορφώνει κάθε εποχή, ενώ συνεχίζει να συγκινεί και να εμπνέει τις νεότερες γενιές.

O χαρακτηρισμός «Μύθος» της δόθηκε τόσο από το κοινό όσο και από τους ειδικούς, λόγω του μεγέθους της καλλιτεχνικής πορείας και της ισχυρής διά δράσης που διατηρεί εδώ και πάνω από έξι δεκαετίες με το κοινό.

 

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου θα απολαύσουμε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού ένα μουσικό ταξίδι στον κόσμο της Μαρινέλλας με τη συμμετοχή του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα και πολυάριθμης ορχήστρας.

Μία μεγαλειώδη μουσική εμπειρία που έχει σχεδιαστεί ειδικά για το Ηρώδειο και θα μαγέψει το ελληνικό κοινό αλλά και τους ξένους που επισκέπτονται τη χώρα μας, προσφέροντας μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά μία από τις σπουδαιότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού.

Η Μαρινέλλα έρχεται στο Ηρώδειο για μία μουσική βραδιά γεμάτη μαγεία και συγκίνηση.

Πληροφορίες

Μαρινέλλα

Συμμετέχουν
Αντώνης Ρέμος
Χρήστος Μάστορας

 

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21:00

 

πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News