Παρασκευή 17 Μάιος 2024, 6:39
Μουσική

Η Kim Kardashian ξεσπά σε κλάματα για τον Kanye West: «Δεν είναι ο άνθρωπος που παντρεύτηκα»

«Θα έκανα τα πάντα για να πάρω πίσω εκείνον τον άνθρωπο».

Έχουν περάσει πάνω από δύο χρόνια από τότε που η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West, όμως εξακολουθεί να λυπάται για το τέλος της σχέσης τους.

Σε ένα teaser για το νέο επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians» του Hulu, η Kim Kardashian εξομολογείται ότι δεν αναγνωρίζει πια στο πρόσωπο του Kanye West τον άνδρα που παντρεύτηκε το 2014.

Αφού ξέσπασε σε δάκρυα δίπλα στην αδελφή της Khloe Kardashian, η Kim παραδέχτηκε ότι «δεν είναι καλά».


«Είναι τόσο διαφορετικός από τον άνθρωπο που παντρεύτηκα», είπε η Kim Kardashian για τον Kanye West καθώς έκλαιγε με λυγμούς στον ώμο της Khloe.

«Εκείνον αγαπούσα και εκείνον θυμάμαι. Θα έκανα τα πάντα για να πάρω πίσω εκείνον τον άνθρωπο», συνέχισε.

Το teaser προβλήθηκε στο τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης 29 Ιουνίου του «The Kardashians», στο οποίο η Kim Kardashian γιόρτασε τα 42α γενέθλιά της με τις αδελφές και τους φίλους της.

Στην αρχή του επεισοδίου, η Kim Kardashian επισκέφθηκε την υπηρεσία μεταφορών της περιοχής για μία full-glam φωτογράφιση για την ανανέωση του διπλώματος οδήγησής της.

Kanye West - Kim Kardashian

Όταν της ζητήθηκε το όνομά της για την έκδοση του νέου διπλώματός της, η Kim σημείωσε ότι είναι μία ανεξάρτητη γυναίκα: «Να προσθέσω το West, ή όχι; Όχι, είμαι η Kim Kardashian», είπε.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West χώρισαν το 2021, μετά από επτά χρόνια γάμου, ενώ το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2022.

Το ζευγάρι απέκτησε τέσσερα παιδιά κατά τη διάρκεια της σχέσης του: τη North, τη Chicago, τον Saint και τον Psalm.

Τους τελευταίους μήνες του γάμου τους, αλλά και την περίοδο που ακολούθησε, ο Kanye West, αν και πάντα ήταν ένα πρόσωπο που δίχαζε τη βιομηχανία του θεάματος, άρχισε να παρουσιάζει όλο και πιο αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, από την ανάρτηση βίαιων σχολίων για τον πρώην πλέον σύντροφο της Kim Kardashian, τον Pete Davidson, μέχρι την εκφορά αντισημιτικού και ρατσιστικού λόγου σε πολλές περιπτώσεις.

Μόλις πριν από λίγες ημέρες, η Kim Kardashian εξήγησε σε συνέντευξή της στη Vogue Italia πώς συγκρατεί τα συναισθήματά της σχετικά με τον πρώην σύζυγό της γύρω από τα παιδιά τους.

«Αν πρόκειται για κάτι που αφορά τον πατέρα των παιδιών μου και είμαι αναστατωμένη, προσπαθώ να μην δείχνω τόσα πολλά συναισθήματα», είπε.

«Πρέπει να είμαι έτοιμη να εξηγήσω γιατί είμαι αναστατωμένη και μπορεί να μην είναι σωστό να το ξέρουν. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το “θα καταλάβεις όταν μεγαλώσεις”. Δεν θέλω να είμαι αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News