Κυριακή 5 Μάιος 2024, 16:02
Μουσική

Η Katy Perry μοιράζεται πρώτα τα νέα τραγούδια της με την κόρη της

Η 2,5 ετών κόρη της Katy Perry έχει πάντα την πρώτη γεύση της νέας μουσικής της τραγουδίστριας.

Η Katy Perry φροντίζει να μοιράζεται πρώτα τα νέα τραγούδια της με την κόρη της Daisy Dove και να πραγματοποιεί σφυγμομέτρηση της γνώμης της.

Το τελευταίο άλμπουμ της Katy Perry ήταν το «Smile», το οποίο κυκλοφόρησε πριν από τρία χρόνια και ενώ η τραγουδίστρια δεν είναι έτοιμη ακόμα να επιστρέψει με νέα μουσική, «η δημιουργικότητα και οι ιδέες δεν έχουν σταματήσει ποτέ».

«Όταν θα κυκλοφορήσω μουσική σε μεγάλο βαθμό, τότε θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο και να κάνω μία μεγάλη παγκόσμια περιοδεία και τέτοια πράγματα», δήλωσε η Katy Perry σε συνέντευξή της στο People.


«Είμαι ενθουσιασμένη για το επόμενο διάστημα μουσικής, και νομίζω ότι αυτή η μουσική, προφανώς, πηγάζει από μία περίοδο πραγματικής αγάπης», συμπλήρωσε.

Οι θαυμαστές της θα πρέπει να περιμένουν για να ακούσουν τα νέα τραγούδια, αλλά προς το παρόν, την πρώτη γεύση απολαμβάνει η 2,5 ετών κόρη που έχει αποκτήσει η Katy Perry με τον αρραβωνιαστικό της Orlando Bloom.

«Η Daisy έχει πάντα την πρώτη γεύση. Ό, τι μουσική γράφω, βάζω να την ακούσει και βλέπω πόσο της αρέσει», ανέφερε.

Katy Perry - Play - Las Vegas

Αφού η Katy Perry αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι έκανε με τον Orlando Bloom συμφωνία να απέχουν και οι δύο για τρεις μήνες από το αλκοόλ, εξήγησε στο People ποιο ήταν το κίνητρο για την απόφαση αυτή.

«Για εμένα, ήταν ευκαιρία να κάνω μία επαναφορά. Ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να αφήσω το σώμα μου να ανακάμψει λίγο. Είχα μία πολύ καλή σχέση με την εύρεση ισορροπίας», είπε η τραγουδίστρια.

Η Katy Perry σημείωσε ότι «δεν πίνει ιδιαίτερα» τα καθημερινά βράδια, «αλλά το Σαββατοκύριακο υποκύπτει λίγο». Ωστόσο, συμφώνησε να απέχει από το αλκοόλ ως μία πράξη αλληλεγγύης προς τον Orlando Bloom.

«Το κάναμε αυτό επειδή γυρίζει μία ταινία στο Λονδίνο αυτή τη στιγμή που του παίρνει κάθε ίχνος της συγκέντρωσής του και έτσι ήθελα αυτή την ευκαιρία για να τον στηρίξω», ανέφερε.

«Είναι πολύ δύσκολο να κάνεις οτιδήποτε, είτε αυτό είναι μία κάθαρση είτε μία επαναφορά, αν δεν το κάνει ο σύντροφός σου. Έτσι, το γεγονός ότι το κάνουμε μαζί το κάνει πολύ πιο εύκολο», συνέχισε.

Ενώ η Katy Perry «δεν ταυτίζεται πραγματικά με καμία ταμπέλα όσον αφορά τη νηφαλιότητα», σχολίασε: «Μου αρέσει να έχω τις στιγμές επαναφοράς, ειδικά όταν είμαι 38 ετών για να εξισορροπήσω την ένταση της καριέρας μου και το γεγονός ότι έχω ένα μικρό παιδί που λατρεύει να τρέχει».

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News