Κυριακή 5 Μάιος 2024, 13:21
Μουσική

Η Billie Eilish κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι για το soundtrack της «Barbie»

Μία συμμετοχή – έκπληξη στο soundtrack της «Barbie» από την Billie Eilish.

Η Billie Eilish ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο τραγούδι για το soundtrack της πολυαναμενομένης ταινίας «Barbie» με πρωταγωνιστές τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling.

Το τραγούδι της Billie Eilish θα έχει τον τίτλο «What Was I Made For?» και θα κυκλοφορήσει στις ψηφιακές πλατφόρμες την Πέμπτη 13 Ιουλίου.

Η Billie Eilish ανακοίνωσε την είδηση δημοσιεύοντας στα τη φωτογραφία ενός φύλλου χαρτιού στο οποίο έχει γράψει χειρόγραφα τον τίτλο του «What Was I Made For?» και έχει ζωγραφίσει ένα μεγάλο «B» στο ύφος της κλασικής γραμματοσειράς της Barbie – όλα όμως σε μαύρο χρώμα αντί στο χαρακτηριστικό ροζ της διάσημης κούκλας.


Η τραγουδίστρια έγραψε με ενθουσιασμό στην ανάρτησή της: «Κάναμε αυτό το τραγούδι για την “Barbie” και σημαίνει πάρα πολλά για εμένα. Αυτή η ταινία θα αλλάξει τις ζωές σας και ελπίζω ότι και το τραγούδι θα το κάνει. Ετοιμαστείτε να κλάψετε».

Όταν ανακοινώθηκε τον προηγούμενο μήνα το tracklist του «Barbie The Album», δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι τίτλοι δύο από τα 17 τραγούδια του άλμπουμ.

Όπως επιβεβαιώνεται τώρα, το ένα τραγούδι είναι το «What Was I Made For?» της Billie Eilish.

Η Billie Eilish στο Coachella 2023

Το «What Was I Made For?» είναι το πρώτο τραγούδι της Billie Eilish μετά από ένα χρόνο και την κυκλοφορία των singles «TV» και «The 30th» τον Ιούλιο του 2022, τα οποία ήταν αντίστοιχα τα πρώτα τραγούδια της μετά το άλμπουμ της «Happier Than Ever» του 2021.

H Billie Eilish έχει γράψει και έχει κάνει την παραγωγή του «What Was I Made For?» μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη της και αδελφό της Finneas.

Από το «Barbie The Album» έχουν ήδη κυκλοφορήσει το ηλεκτρισμένο «Dance The Night» της superstar Dua Lipa, το μαγευτικό «Angel» της PinkPantheress, το high-energy anthem «Watiti» της Karol G και με τη συμμετοχή του Aldo Ranks και το iconic «Barbie World» της Nicki Minaj και της Ice Spice.

Την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησε το φρενήρες «Speed Drive» της Charli XCX.

Το «Barbie The Album», με εκτελεστικό παραγωγό τον Mark Ronson, θα περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα νέα τραγούδια από μία εκτυφλωτική σειρά καλλιτεχνών όπως οι Lizzo, Ava Max, Dominic Fike, Khalid, The Kid LAROI, Tame Impala, HAIM, Gayle και Fifty Fifty featuring Kali.

Ένα νέο τραγούδι θα τραγουδήσει και ο πρωταγωνιστής της ταινίας Ryan Gosling στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην «Barbie» στον ρόλο του Ken.

Το «Barbie The Album» θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 21 Ιουλίου, παράλληλα με την πρεμιέρα της ταινίας «Barbie» στους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο. Η «Barbie» θα προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες από τις 20 Ιουλίου.


πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News