Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 13:55
Media

Γιώργος Καραμίχος: Τα πρώτα λόγια του ως παρουσιαστής- Έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ!

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα του Σαββάτου το νέο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, “Πες τη Λέξη”, με παρουσιαστή τον ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο.

Τον ίδιο τον έχουμε συνηθίσει μέσα από τους ρόλους του ως ηθοποιός, σε θέατρο κινηματογράφο και τηλεόραση ενώ είναι η πρώτη φορά που τον συναντάμε σε κάτι τέτοιο.

O Γιώργος Καραμίχος έκανε το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 το ντεμπούτο του σε τηλεοπτική εκπομπή και είναι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το νέο ξεκίνημα. Ο ηθοποιός θέλησε να καλωσορίσει το τηλεοπτικό κοινό και το έκανε με τον πιο θερμό τρόπο.

«Καλησπέρα, καλώς ήρθατε στο νέο συγκλονιστικό παιχνίδι γνώσεων και ταχύτητας Πες τη λέξη, το παιχνίδι που θα σας κρατήσει συντροφιά κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 19:00 το απόγευμα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Εδώ θα μάθουμε πράγματα που δεν γνωρίζουμε, θα ξεκινήσουμε το ελληνικό αλφάβητο και όχι μόνο… Θα γνωρίσουμε νέο κόσμο και με τη βοήθεια των ομάδων μας θα δημιουργήσουμε μαζί και μέσα από το σπίτι τη μεγαλύτερη παρέα της ελληνικής τηλεόρασης» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καραμίχος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο «Πες τη λέξη», καλεσμένοι βρέθηκαν οι Κλέλια Παντζή, Θανάσης Τσαλταμπάσης, Έλενα Γαλύφα και Αργύρης Αγγέλου.

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο από την έναρξη της εκπομπής του


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News