Κυριακή 2 Ιούνιος 2024, 10:17
Sports

Εμμανουήλ Καραλής: «Τα μετάλλια μας δεν μετράνε σε τίποτα μετά την τραγωδία στα Τέμπη»

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν πανευτυχής μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο της καριέρας του σε μεγάλη διοργάνωση σε επίπεδο Ανδρών, το αφιέρωσε σε εκείνον, ωστόσο φρόντισε να στείλει το δικό του μήνυμα για την τραγωδία στα Τέμπη, ξεκαθαρίζοντας ότι τα μετάλλια δεν μετράνε μετά τα όσα έγιναν.

«Το πήραμε! Είναι κάτι που ήθελα πάντα, ένα μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό. Από πέρυσι. Είμαι ευτυχισμένος που κατάφερα να είμαι σε θέση να είμαι ξανά χαρούμενος. Το αφιερώνω σε μένα» δήλωσε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Είναι μία αρχή μιας μεγάλης καριέρας. Με τον πατέρα μου και τον Πομάσκι δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε μέρα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει γι’ αυτό είμαι τόσο ήρεμος. Μπορούσα και το 5,85μ., αλλά έτσι είναι οι αγώνες. Είμαι χαρούμενος για το μετάλλιο όμως.

Τώρα αρχίζει η σοβαρή προπόνηση γιατί έβαλα παρακαταθήκη για πιο ψηλά. Είμαι αθλητής μεταλλίων που δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε μεγάλους αγώνες και να φέρνει μετάλλια στην Ελλάδα» πρόσθεσε ο Εμμανουήλ Καραλής που μετέφερε και τα συλλυπητήριά του για τα θύματα στα Τέμπη.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News