Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 21:34
Ελλάδα

Έκρηξη σε νυχτερινό κέντρο στο Βόλο πριν λίγο


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει o ιστότοπος The Newspaper, η ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στις 11.30 έξω το νυχτερινό κέντρο στην οδό Παγασών στον Βόλο στη συνοικία των Παλαιών.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής καθώς και της αστυνομίας, ενώ σύντομα οι γύρω δρόμοι έκλεισαν και η περιοχή θεωρείται απροσπέλαστη. Σύμφωνα πάντα με τον ιστότοπο, ο θόρυβος από την έκρηξη ήταν εκκωφαντικός και ακούστηκε σχεδόν σε όλη την πόλη του Βόλου.

Ευτυχώς το κατάστημα ήταν κλειστό, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταφέρονται, σε όλη την περιοχή μυρίζει καπνός. Οι πυροσβέστες έλεγξαν τον χώρο για να βεβαιωθούν πως δεν υπάρχουν τραυματίες.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί

Την είδηση μετέδωσε η τοπική ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, η οποία έχει φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την περιοχή, η οποία έχει αποκλειστεί από τους αστυνομικούς. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας βρίσκονται στο σημείο. Το νυχτερινό κέντρο έχει υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για εκρηκτικό μηχανισμό κάτι που δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί. Μεγάλης ισχύος εκρήξεις είναι πιο συχνές στην Αττική και σπανίζουν στις μεγάλες επαρχιακές πόλεις.

Πυροτεχνουργοί βρίσκονται ήδη στο σημείο για να βεβαιωθούν για τα αίτια της έκρηξης και να διαπιστώσουν αν οφείλεται σε βόμβα που τοποθετήθηκε στην εξωτερική πρόσοψη ή αν υπήρξε κάποια αστοχία ή διαρροή στις εγκαταστάσεις του μαγαζιού. Έρευνες διεξάγονται και στα γειτονικά κτήρια, ενώ αναζητείται προς αξιοποίηση βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες των γύρω καταστημάτων.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News