Κυριακή 5 Μάιος 2024, 20:36
Μουσική

David Harbour: Ποιο είναι το τραγούδι που θα τον έσωζε από τον Vecna στο «Stranger Things»

Ο David Harbour μιλά για τα «ντροπιαστικά» μουσικά γούστα του.

Ο David Harbour αποκαλύπτει ποιο είναι το τραγούδι που θα τον έσωζε από τον Vecna στην τελευταία σεζόν του «Stranger Things».

Ο Vecna (Jamie Campbell Bower), ο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο «Stranger Things 4», διαθέτει παραφυσικές ικανότητες που του επιτρέπουν να στοιχειώνει και τελικά να σκοτώνει τα θύματά του.

Ωστόσο, τα θύματά του μπορούν να ξεφύγουν από τη λεγόμενη «κατάρα» του αν ακούσουν το αγαπημένο τους τραγούδι.

Σε συνέντευξή του στο E! News, ο David Harbour, ο οποίος υποδύεται τον Jim Hopper στη δημοφιλή σειρά επιστημονικής φαντασίας του Netflix, μίλησε για τα τραγούδια που θα επέλεγε για να ξεφύγει από την κατάρα του Vecna, φέρνοντας στη μνήμη του τα «ντροπιαστικά» μουσικά γούστα των φοιτητικών χρόνων του στη δεκαετία του ’90.

«Ω, Θεέ μου. Ω Θεέ μου, ω Θεέ μου. Είναι τόσο ντροπιαστικά τα μουσικά γούστα μου, που σπάνια τα αποκαλύπτω», εξομολογήθηκε σε εμφάνισή του στο «Nightly Pop» του E! News.

«Πήγα στο κολέγιο περίπου στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Οπότε τότε ήταν που η μουσική έγινε πραγματικά πολύ σημαντική, καθόμουν στο δωμάτιο της φοιτητικής εστίας, τζαμάροντας με Counting Crows και Stone Temple Pilots», περιέγραψε.

David Harbour - Lily Allen

Ο David Harbour επιβεβαίωσε ότι το «Mr. Jones» των Counting Crows, το οποίο περιλαμβάνεται στο άλμπουμ «August And Everything After» που κυκλοφόρησε το 1993, θα ήταν το κομμάτι που θα τον έσωζε από την κατάρα του Vecna.

«Είμαι σίγουρος ότι (αυτό το τραγούδι) θα με γύριζε… θα με γύριζε πίσω στο κολέγιο!», αστειεύτηκε ο ηθοποιός.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο David Harbour δηλώνει την αγάπη του για το επταμελές συγκρότημα από το Σαν Φρανσίσκο.

Τον Ιούνιο, απαντώντας παρομοίως σε μία ερώτηση για τα τραγούδια που θα τον έσωζαν από τον Vecna, επέλεξε τους Counting Crows μαζί με τους Train και την Tones And I και παραδέχτηκε ότι οι επιλογές του «αποκαλύπτουν πόσο χαζός είναι».

«Υποθέτω ότι, αν ο Vecna με αιχμαλωτίσει τώρα, θα με έσωζε το “Dance Monkey” της Tones And I», δήλωσε ο David Harbour στο Uproxx.

«Γενικά, οι απαίσιες ροκ μπαλάντες της δεκαετίας του ’90, τα πράγματα που άκουγα όταν κάπνιζα χόρτο στο κολέγιο. Όπως το “Drops Of Jupiter” (των Train), αλλά ναι, αυτά θα επέλεγα», είπε.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News