Κυριακή 5 Μάιος 2024, 18:48
Μουσική

BTS: Δείτε την εντυπωσιακή γιορτή για τα 10 χρόνια του συγκροτήματος στη Σεούλ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη Σεούλ της Νότιας Κορέας στις 17 Ιουνίου.

Παρόλο που οι εορτασμοί του FESTA ολοκληρώθηκαν, οι θαυμαστές των BTS έχουν άλλη μία ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων για τη δέκατη επέτειο του δημοφιλούς συγκροτήματος της K-pop.

Οι BTS ανάρτησαν στο κανάλι τους στο YouTube τη λαμπερή γιορτή, η οποία πραγματοποιήθηκε ζωντανά στις 17 Ιουνίου στη Σεούλ, για να την απολαύσουν όλοι οι θαυμαστές τους.

Η εντυπωσιακή επίδειξη πυροτεχνημάτων έλαβε χώρα στο Han River Park της Σεούλ μετά τη δύση του ηλίου και ξεκίνησε με το τραγούδι «Mikrokosmos» από το άλμπουμ «Map of the Soul: Persona» (2019) των BTS.


Ήταν μία εύστοχη επιλογή, καθώς το μήνυμα του τραγουδιού αναφέρεται στην ενότητα και λειτουργεί ως φάρος ελπίδας.

«Ένα φως είναι η φιλοδοξία / Κάποιο φως είναι η επανάσταση / Τα φώτα των ανθρώπων / Όλα είναι πολύτιμα / Αυτή η σκοτεινή νύχτα (Μην είσαι μόνος) / Σαν αστέρια (Λάμπουμε) / Μην εξαφανίζεσαι / Γιατί είσαι μία μεγάλη ύπαρξη / Ας λάμψουμε», λένε ο RM και ο Suga στο δεύτερο κουπλέ του τραγουδιού.

BTS - Butter

Καθ’ όλη τη διάρκεια του light show, χρησιμοποιήθηκαν ειδικά εφέ που ταίριαζαν με το θέμα του εκάστοτε τραγουδιού που ακουγόταν.

Για το «Boy With Luv» με τη συμμετοχή της Halsey, ο ουρανός φωτίστηκε με χαμογελαστές φατσούλες και κόκκινες καρδιές, ενώ κατά τη διάρκεια του «Butter», εκτοξεύθηκαν πάνω από το ποτάμι αρκετά κίτρινα πυροτεχνήματα.

Η επίδειξη ολοκληρώθηκε με το τραγούδι «Take Two» των BTS που κυκλοφόρησε πρόσφατα και αρκετά πυροτεχνήματα στο χαρακτηριστικό χρώμα του συγκροτήματος – το μοβ.

Σύμφωνα με το Reuters, εκτιμάται ότι 400.000 άνθρωποι, μερικοί από τους οποίους ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στη Σεούλ.

Ο RM έδωσε παρών στους εορτασμούς του FESTA και έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους παρευρισκόμενους θαυμαστές, καθώς και σε όσους παρακολουθούσαν διαδικτυακά.

«Ο χρόνος περνάει τόσο γρήγορα. Όλα έχουν αλλάξει και έχω αλλάξει πολύ», δήλωσε ο ράπερ.

«Δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνω με αυτά τα συναισθήματα στη 15η και 20ή επέτειο, αλλά η αγάπη μου για εσάς δεν θα αλλάξει», πρόσθεσε ο επικεφαλής των BTS.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News