Σάββατο 4 Μάιος 2024, 9:54
Sports

Άρης: «Δεν μπορώ να με φανταστώ στη θέση του Άλκη» είπε ο Ασλανίδης που έκανε ντεμπούτο με τους «κίτρινους»

Ο Κυριάκος Ασλανίδης έκανε το ντεμπούτο του με τον Άρη στην ήττα από τον Βόλο και μετά τη λήξη του ματς αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

Ενθουασιασμένος για το επαγγελματικό ντεμπούτο του με τον Άρη, αλλά στεναχωρημένος για την ήττα και κυρίως σοκαρισμένος από την δολοφονία του Άλκη Καμπανού δήλωσε ο 19χρονος Κυριάκος Αλσανίδης μετά το ματς με τον Βόλο, τονίζοντας πως θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί τον εαυτό του στη θέση του άτυχου συνομιλήκου του.

Όσα δήλωσε ο Κυράκος Ασλανίδης

Για τη δολοφονία του Άλκη: “Είναι κάτι που σόκαρε όλη την κοινωνία. Έχουμε ίδια ηλικία. δεν μπορώ να με φανταστώ στη θέση του. Πρέπει να σταματήσουν αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Τώρα αρχίζεις να ζεις… Νέες εμπειρίες, ωριμάζεις”.

Για το ντεμπούτο του με τον Άρη: “Είμαι ενθουσιασμένος που έκανα την αρχή μου με τον ΑΡΗ. Δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε. Δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς χάσαμε. Όλοι προσπαθήσαμε. Είχα και εγώ μία ευκαιρία αλλά”.

Για τη θέση που αγωνίζεται: “Αυτή είναι η θέση μου. Πιο παλιά μπορεί να με χρησιμοποιούσαν ως πλάγιο μπακ, αλλά όχι πλέον”.

Για το αν έχει κάποιον παίκτη ως πρότυπο: “Έχω. Κάθε παίκτης έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Στη θέση μου όμως, πρώτα πρέπει να είσαι καλός στην άμυνα. Αυτό προσπάθησα και σήμερα αλλά πληρώσαμε ένα λάθος”.

Για το πού αφιερώνει το ντεμπούτο του: “Το αφιερώνω σε όσους με στήριξαν και θέλω να παραμείνουν κοντά μου. Αν σκόραρα πάντως, θα το αφιέρωμα στον Άλκη”.

Για τη σταθερότητα που ψάχνει ο Άρης: “Οσο να’ ναι βγήκε και μία κούραση. Η ομάδα έχει πολύ καλούς παίκτες. Σήμερα από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News