Πέμπτη 25 Απρίλιος 2024, 2:11
Media

Elif: Η Κιγιμέτ απειλεί την Ελίφ

Elif: Η Μελέκ και η Ελίφ επιστρέφουν στην έπαυλη για να φροντίσουν τη Ματσιντέ.

Αυτό προκαλεί την οργή της Κιγιμέτ, η οποία δεν διστάζει να απειλήσει τη μικρή για να την εκφοβίσει και να της κλείσει το στόμα.

Η Μελέκ είναι η μοναδική μαζί με την Κιγιμέτ που γνωρίζει όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της Ματσιντέ.Όσο όμως κι αν θέλει να ενημερώσει τα παιδιά της, η Κιγιμέτ έχει πείσει την αδελφή της και της το απαγορεύει δήθεν για να μη στενοχωρήσει τη Χουμεϊρά και τον Κερέμ. Όπως θα δούμε, όμως, η Μελέκ είναι πια σίγουρη πως η Κιγιμέτ έχει δόλιους σκοπούς και αποφασίζει να μείνει για λίγο καιρό στην έπαυλη προκειμένου να φροντίζει η ίδια τη Ματσιντέ και να την προστατεύσει από τα σχέδια της αδελφής της. Αυτή η απόφαση, όμως, προκαλεί την οργή της Κιγιμέτ, η οποία δείχνει πια ξεκάθαρα στη Μελέκ το σκληρό της πρόσωπο, σε αντίθεση με τον Μαχίρ, που απομακρύνεται όλο και περισσότερο από τη μητέρα του και τα αδίστακτο σχέδια της.

Μάλιστα, ο Μαχίρ ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τη Μελέκ, η οποία όμως κρατάει τις επιφυλάξεις της και φοβάται να ανταποκριθεί. Ο άντρας πηγαίνει στην έπαυλη ύστερα από πρόσκληση για δείπνο και όλοι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι. Η Ματσιντέ και ο Κερέμ εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους στον Μαχίρ για την υποστήριξη του στις δύσκολες μέρες που πέρασαν η οικογένεια και η εταιρεία. Ο Μαχίρ, μάλιστα, στέκεται στο πλευρό του Κερέμ και ακούει τα προβλήματα του. Οι δύο άντρες έχουν μία σοβαρή και ειλικρινή συζήτηση, που έχει ως αποτέλεσμα ο Μαχίρ να αρχίσει να αμφισβητεί το μίσος της μητέρας του για τους συγγενείς τους. Αντίθετα, η Κιγιμέτ καταστρώνει νέο σχέδια εναντίον της οικογένειας και αναζητά νέους συμμάχους για να τα καταφέρει. Έτσι, επικοινωνεί με την Πάρλα, συμβουλεύοντας την να προσεγγίσει τη Ματσιντέ και να της ζητήσει συγχώρεση κι έτσι να ξαναμπεί στην καθημερινότητα των Χακτανίρ.

Ο Κερέμ, όμως, δεν είναι όπως παλιά και τώρα θέλει δικαιοσύνη. Στο πλευρό του έχει όπως πάντα τη Χουμεϊρά αλλά και τη Μελέκ με την Ελίφ. Ωστόσο, η παρουσία των τελευταίων στην έπαυλη βάζει φρένο στα σχέδια της Κιγιμέτ εναντίον της Ματσιντέ. Έτσι, Μελέκ και Ελίφ μπαίνουν στο στόχαστρο της γυναίκας, η οποία θέλει άμεσο να απαλλαγεί από την παρουσία τους. Συνέχεια τις υποψιάζεται και τις κατηγορεί για κάτι μιλώντας τους άσχημα. Μάλιστα, με την πρώτη ευκαιρία, η Κιγιμέτ δείχνει στην Ελίφ το αληθινό, σκληρό της πρόσωπο και την προειδοποιεί να μείνει μακριά της και να κρατάει το στόμα της κλειστό. Απειλεί το κοριτσάκι για να το εκφοβίσει και τα καταφέρνει, καθώς η Ελίφ νιώθει κίνδυνο κάθε φορά που την αντικρίζει. Και η Κιγιμέτ δεν σκοπεύει να σταματήσει να τις απειλεί και να τους φέρεται άσχημα μέχρι να καταφέρει να τους κλείσει το στόμα. Ωστόσο, η Μελέκ είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τη Ματσιντέ.

Πηγή: MYTV

Διαβάστε επίσης:


πηγή: gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News