Τετάρτη 1 Μάιος 2024, 2:45
Κόσμος

Αποτεφρώθηκε η σορός του O. J. Simpson: Πέθανε ικανοποιημένος και δεν ήθελε να τον λυπούνται, λέει ο δικηγόρος του


Η σορός του OJ Simpson αποτεφρώθηκε στο Λας Βέγκας, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο οποίος αποκάλυψε αποκλειστικά στην DailyMail ότι ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου πέθανε «ικανοποιημένος» και δεν θα ήθελε κανείς να λυπηθεί για αυτόν.

Ο 76χρονος πρώην αστέρας του NFL, ηθοποιός και ραδιοτηλεοπτικός παραγωγός, OJ Simpson έγινε παγκοσμίως διάσημος όταν δικάστηκε και αθωώθηκε για τη διπλή δολοφονία της πρώην συζύγου του, Νικόλ Μπράουν Σίμπσον και του εραστή της Ρόναλντ Γκόλντμαν.

Πέθανε «περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του» την περασμένη Τετάρτη (10.04.2024) μετά από μακρά μάχη με τον καρκίνο του προστάτη και αποτεφρώθηκε στις 10 το πρωί σήμερα όπως ήταν και η τελευταία επιθυμία του.

Ο δικηγόρος του, είπε ότι η τελετή ήταν ιδιωτική και ότι σχεδιάζεται ένα μεγαλύτερο μνημόσυνο για φίλους και οικογένεια.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, είχε πει στα παιδιά του πού θέλει να διασκορπιστεί η στάχτη του, αλλά την ακριβής τοποθεσία την ξέρουν μόνο εκείνα και οι τέσσερις συμφώνησα να σεβαστούν την επιθυμία του.

Ο LaVergne είπε: «Ο OJ δεν θα ήθελε κανένας να λυπηθεί για αυτόν. Θα σου έλεγε ευθέως, ότι είχε μια υπέροχη ζωή, μια ευτυχισμένη ζωή, σίγουρα, είχε τις δίκες και τις δοκιμασίες του, αλλά τα τελευταία επτά χρόνια της ζωής του ήταν φανταστικά, οπότε δεν θα ήθελε κανείς να τον λυπάται».

«Θα προτιμούσε να ζούσε λίγα χρόνια ακόμα για να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν λίγο. Αλλά ήταν ουσιαστικά ικανοποιημένος στο τέλος».

Ο Simpson ζούσε στο Λας Βέγκας από τον Οκτώβριο του 2017 όταν αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό ίδρυμα Lovelock αφού εξέτισε ποινή εννέα ετών για ένοπλη ληστεία.

Μάρτυρας ισχυρίζεται ότι ο O. J. Simpson πλήρωσε μαφιόζους για να δολοφονήσουν την πρώην σύζυγό του

Τριάντα χρόνια μετά την διπλή δολοφονία, ένας μάρτυρας – κλειδί, ο John Dunton, δηλώνει πως ο θρύλος του NFL πλήρωσε πολλά λεφτά σε μαφιόζους για να βγάλει από τη μέση την πρώην σύζυγό του και τον 25χρονο εραστή της. 

Ο Dunton αποκάλυψε όλα όσα γνωρίζει για την διπλή δολοφονία της πρώην συζύγου του O. J. Simpson και του εραστή της στον ιδιωτικό ερευνητή του Χόλιγουντ Paul Barresi, ο οποίος κατέγραψε ηχητικά όσα του εκμυστηρεύτηκε ο μάρτυρας. Ο Dunton εκείνη την εποχή σύχναζε στους ίδιους κύκλους με τον Simpson και είχε τις πληροφορίες για την διπλή δολοφονία «από άτομο του κύκλου τους».

Ο 62χρονος Dunton υποστήριξε στον ιδιωτικό ερευνητή πως την ώρα της δολοφονίας του ζευγαριού ο Simpson βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος, όμως, δεν ήταν μόνος. Μαζί του ήταν και τέσσερις γκάνγκστερ της διαβόητης οικογένειας μαφιόζων Γκαμπίνο, τους οποίους είχε πληρώσει ο Simpson για να σκοτώσουν την πρώην σύζυγό του και τον εραστή της, αποκαλύπτει η New York Post. 

Σύμφωνα με τον Ντάντον ο ίδιος πήγε αρχικά στην αστυνομία του Λος Άντζελες για να καταθέσει όσα γνώριζε, όμως αργότερα προτίμησε να σιωπήσει καθώς μαφιόζοι τον απείλησαν πως αν μιλήσει θα σκοτώσουν εκείνον και τα μέλη της οικογένειάς του. Ο μάρτυρας αρνήθηκε να συνεργαστεί με τις δικαστικές Αρχές και το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 23 ημερών.

Ο Ντάντον περίμενε υπομονετικά 30 χρόνια για να αποκαλύψει την αλήθεια, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, γιατί τώρα, οι περισσότεροι από τους μαφιόζους που τον είχαν απειλήσει είναι νεκροί ενώ ένας εξ αυτών ζει αλλά είναι προχωρημένης ηλικίας και δεν επιθυμεί να αποκαλύψει το όνομά του και κυρίως δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή ο πρωταγωνιστής της τραγικής ιστορίας, ο Ο. Τζ. Σίμπσον.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News