Δευτέρα 29 Απρίλιος 2024, 23:34
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Αντώνης Κουνάβης: “Τιμητική για την Αχαΐα η υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας-Ρογδάκη”


Για την υποψηφιότητα της Άννας Μαρίας Ρογδάκη στις επικείμενες ευρωεκλογές, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας, Αντώνης Κουνάβης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να συγχαρώ δημοσίως και από τα βάθη της καρδιάς μου την Άννα Μαρία Ρογδάκη για την ένταξή της στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.
Η υποψηφιότητά της είναι ιδιαίτερα τιμητική για την Αχαϊα, ενώ είναι προφανές ότι ο πρωθυπουργός μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιβράβευσε στο πρόσωπό της το γεγονός ότι στις τελευταίες εθνικές εκλογές καταφέραμε και αναδείξαμε μετά από πολλά χρόνια, και πάλι, την παράταξή μας πρώτη πολιτική δύναμη στο νομό.
Όσον αφορά την ίδια την Άννα Μαρία Ρογδάκη, εκτιμώ ότι δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στην τοπική κοινωνία. Ούσα πετυχημένη επιχειρηματικά, έχει να επιδείξει παράλληλα μια μεγάλη κοινωνική δραστηριότητα, ως πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας, ενός σωματείου που αριθμεί πάνω από 5.000 μέλη και παράγει ένα σημαντικό έργο με φιλανθρωπικό πρόσημο. Είναι μια από εμάς, μια συμπολίτισσα που μάς κάνει περήφανους για την εν γένει παρουσία της και την προσφορά της.
Της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!»



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News