Κυριακή 5 Μάιος 2024, 5:06
Sports

ΑΕΚ: Πανέτοιμος ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ήταν το κεντρικό πρόσωπο της σημερινής (16.03.2022) προπόνησης της ΑΕΚ, ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την 2η αγωνιστική των play off της Superleague.

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ εντάχθηκε κανονικά στο πρόγραμμα προπόνησης της ΑΕΚ και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε κατάσταση που του επιτρέπει να αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, ο Πολωνός μέσος έφτασε στις εγκαταστάσεις των Σπάτων δυο ώρες πριν την προπόνηση (στις 9.30) πέρασε αρκετή ώρα στο γυμναστήριο, ενώ έπαιξε και στο δίτερμα που έγινε αργότερα.

«Να καλωσορίσουμε στην ομάδα μας έναν νέο ποδοσφαιριστή τον οποίο όλοι τον γνωρίζετε. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που ένας ποδοσφαιριστής με τη δική του ποιότητα και προσωπικότητα βρίσκεται ανάμεσά μας, όπως και εκείνος πρέπει να είναι χαρούμενος γιατί βρίσκεται σε μια ομάδα στην οποία θα βρει ποδοσφαιριστές με ποιότητα και προσωπικότητα» ανέφερε πριν την έναρξη του σημερινού προγράμματος, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, παρουσιάζοντας τον Κριχόβιακ στους νέους του συμπαίκτες, πριν ξεκινήσουν… δουλειά.

Από το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης απουσίασαν οι Αραούχο, Άμραμπατ, Σιμόες και Στάνκοβιτς (οι τρεις πρώτοι για λόγους αποφόρτισης και ο Αυστριακός εξαιτίας του ειδικού προγράμματος επανένταξης που ακολουθεί) και θα επανέλθουν σε φουλ ρυθμούς την Πέμπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News