Πέμπτη 16 Μάιος 2024, 14:40
Πάτρα - Δυτική Ελλάδα

Ηλεία: Θλίψη και δάκρυα για τη 13χρονη Κωνσταντίνα

Το χαμόγελο της Κωνσταντίνας έσβησε για πάντα και ο ήχος του γέλιου της σίγησε σε μια στιγμή, μόλις στα 13 της χρόνια… Η Κωνσταντίνα, λοιπόν, δεν πρόλαβε καν να ζήσει τα όνειρά που έκανε σαν παιδί, αφού «έφυγε» ξαφνικά για το πιο μακρινό της ταξίδι…

Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία της Βουλιαγμένης… Ένα ολόκληρο χωριό πενθεί και κλαίει για το 13χρονο κορίτσι… Συντετριμμένοι όλοι, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι το χαρούμενο παιδί, δεν είναι πια κοντά τους.

Το σπίτι της ντύθηκε ξανά με μαύρα ρούχα για το κακό που τους επιφύλασσε η μοίρα για δεύτερη φορά, μετά το χαμό της μητέρας της μικρής…

Σε μια στιγμή…

Πληροφορίες της εφ. «Πατρίς» αναφέρουν πως όλα έγιναν ακαριαία. Η 13χρονη Κωνσταντίνα, το απόγευμα της Δευτέρας ένιωσε μια αδιαθεσία και κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της. Η οικογένειά της φώναξε για βοήθεια κι ένας γείτονας με το αυτοκίνητό του, μετέφερε το παιδί στο Κέντρο Υγείας του Σιμόπουλου. Εκεί κλήθηκε το ΕΚΑΒ και μετέφερε τη μικρή στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας… Ήταν όμως πολύ αργά αφού οι γιατροί παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν, διαπίστωσαν απλά το θάνατό της…

Η καρδούλα της…

Η 13χρονη Κωνσταντίνα, προδόθηκε από την καρδιά της… Προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, διενεργήθηκε χθες νεκροψία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς», τα ευρήματα έδειξαν πως ο θάνατός της οφείλεται στο γεγονός πως η καρδιά της ήταν μεγαλύτερη από το φυσιολογικό.

ΠΩΣ ΕΖΗΣΕ Ο ΝΟΝΟΣ ΤΟΥ 13ΧΡΟΝΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ

«Έσπασα, δάκρυσα, αλλά συνέχισα…»

Η καθημερινότητα ενός πληρώματος του ΕΚΑΒ είναι απαιτητική και πολλές φορές σοκαριστική. Όταν όμως κάποιος καλείται να βρεθεί σε περιστατικό δικού του προσώπου, τότε τα συναισθήματα που τον κατακλύζουν είναι ανάμεικτα.

Σε αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση βρέθηκε και ο διασώστης του ΕΚΑΒ Γιώργος Ζάρρας, που το βράδυ της περασμένης Δευτέρας μετέβη στο σοβαρό περιστατικό της 13χρονης βαφτιστήρας του Κωνσταντίνας Δημητροπούλου.

Συγκλονισμένος από την κατάσταση που βίωσε και σοκαρισμένος από την τραγική κατάληξη που είχε η βαφτιστήρα του, μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» μετέφερε όλα όσα βίωσε, τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλοι μαζί για να μπορέσουν να κρατήσουν στη ζωή το μικρό αγγελούδι, την κατάσταση της υγεία της, καθώς και τις ηρωικές προσπάθειες που κατέβαλε όλα αυτά τα χρόνια ο πατέρας της 13χρονης και ξάδερφός του για να μεγαλώνει τρία παιδιά μόνος, με τη μοίρα ωστόσο να του δίνει ένα ακόμα «δυνατό χαστούκι».

«Έσπασα όταν αντίκρισα την εικόνα της βαφτιστήρας μου»

Με εμπειρία μεγαλύτερη των 10 ετών ως διασώστης ΕΚΑΒ, ο Γιώργος Ζάρρας σοκάρει με την περιγραφή του για το πως βίωσε τις πρώτες στιγμές όταν αντίκρισε τη βαφτιστήρα του δίχως αισθήσεις. «Δουλεύω στο ΕΚΑΒ 12 χρόνια, έχω χειριστεί περιστατικά κάθε είδους, ωστόσο όταν ένα περιστατικό έχει να κάνει με το πνευματικό σου παιδί και όταν αντικρίζεις μία τέτοια εικόνα, το πρώτο σοκ δεν περιγράφεται» δήλωσε.


πηγή: www.patrasevents.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News