Τρίτη 30 Απρίλιος 2024, 9:37
Lifestyle

Άσπα: «Αναγεννιέμαι από τις στάχτες μου, είναι στάση ζωής για εμένα»

Η Άσπα μίλησε για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και ήταν άκρως αποκαλυπτική.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων και τα όσα θέλει να κάνει στο μέλλον αλλά και για το πώς αντιμετωπίζει τη ζωή.

  • Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου τα επόμενα πέντε χρόνια;

Θα ήθελα -πρώτα ο Θεός- να είμαι σε αυτόν το χώρο, να έχω κάνει μια άλφα δισκογραφία και να ανεβαίνω σιγά σιγά. Κι αυτό το λέω γιατί πρόκειται για ένα χώρο όπου σήμερα είσαι και αύριο δεν είσαι.

  • Θα μπορούσες να το αντέξεις αυτό; Να κλείσει ο κύκλος πιο σύντομα;

Δεν το θέλω, αλλά είμαι συνειδητοποιημένη. Δεν είμαι πιτσιρίκα, είμαι 29 χρονών. Έχω τη διάθεση να δουλέψω, αλλά παίζουν ρόλο και αστάθμητοι παράγοντες όπως η τύχη.

  • Είσαι τυχερή μέχρι σήμερα;

Δεν μπορώ να ισχυριστώ κάτι τέτοιο. Έχω βιώσει ατυχίες στη ζωή μου. Λέω ωστόσο «δόξα τω Θεώ», γιατί ξέρω πως υπάρχουν και χειρότερα.

  • Οι γονείς σου είναι μαζί;

Όχι, χώρισαν όταν ήμουν 5 χρονών.

  • Επηρέασε αυτό το γεγονός την παιδική σου ηλικία; Σου έλειπε το πατρικό πρότυπο ή το αναπλήρωνε κατά κάποιον τρόπο η παρουσία του αδελφού σου;

Πιστεύω ότι τα παιδιά χρειάζονται και τους δυο γονείς τους. Στην περίπτωσή μου, η μητέρα μου αναπλήρωνε την απουσία του πατέρα μου, τα ίδιο ισχύει και για τον αδελφό μου.

  • Πώς αισθάνονται οι γονείς σου για την εξέλιξή σου;

Είναι πολύ υπερήφανοι για μένα. Για τη μητέρα μου, ωστόσο, είναι πιο δύσκολο καθώς έχει συνδυάσει αυτόν το χώρο με τον αδελφό μου. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθεί να χαίρεται μαζί μου και παίρνει δύναμη από όλο αυτό που γίνεται.

  • Το πρώτο σου τραγούδι είχε τον τίτλο «Στάχτη». Εσύ αναγεννιέσαι από τις στάχτες σου;

Ναι, το κάνω. Είναι motto, στάση ζωής για μένα. Ύστερα από κάτι δυσάρεστο, πρέπει να βρούμε τη δύναμη να ξανασηκωθούμε και να συνεχίσουμε, είπε η Άσπα στο Hello.


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News