Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 8:18
Lifestyle

Shawn Mendes: Κυκλοφορεί τη δική του συλλογή βιώσιμων ρούχων με την Tommy Hilfiger

Ο Shawn Mendes πρωταγωνιστεί μαζί με την αδελφή του στην καμπάνια για τη νέα capsule συλλογή του με την Tommy Hilfiger.

Ο Shawn Mendes ανακοίνωσε πέρυσι ότι επρόκειτο να συνεργαστεί με την Tommy Hilfiger για τη δημιουργία μίας capsule συλλογής βιώσιμων ρούχων.

Αυτή η συλλογή, με την ονομασία Tommy X Shawn Classics Reborn, είναι πλέον διαθέσιμη και ο Shawn Mendes πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της έχοντας στο πλευρό του, μεταξύ άλλων, την αδελφή του Aaliyah Mendes και τον στενό φίλο του Jon Vinyl.

Σε δήλωσή του, ο Shawn Mendes εξηγεί ότι η συλλογή αποτελείται από «καταπληκτικές, υψηλής ποιότητας, βιώσιμες εκδοχές των πιο κλασικών ρούχων» της Tommy Hilfiger.


Μεταξύ αυτών: μία μπλούζα ράγκμπι με το σχέδιο της σημαίας των ΗΠΑ, ένα twill παντελόνι chino και ένα varsity jacket, όλα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο οργανικό βαμβάκι, ανακυκλωμένο μαλλί, αναδημιουργημένο νάιλον και άλλα βιώσιμα υλικά.

Το αναδημιουργημένο νάιλον, για παράδειγμα, παράγεται από τα απορρίμματα των χωματερών και των ωκεανών, συμπεριλαμβανομένων των παλαιών διχτυών αλιείας.

Στα υπόλοιπα είδη της συλλογής περιλαμβάνονται εσώρουχα, τζιν μπουφάν, cropped φούτερ με κουκούλα, σακάκια, τζιν, σορτς, παντελόνια και πόλο μπλουζάκια.

Η συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn αποτελείται συνολικά από 28 κομμάτια.

Shawn Mendes - Tommy Hilfiger
Ο Shawn Mendes και η αδελφή του Aaliyah στο κέντρο της φωτογραφίας.

Η συλλογή διαθέτει συγκεκριμένες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως εσωτερικές ζώνες μέσης και φόδρες στα σακάκια με αντιθέσεις, καθώς και μικρά κεντήματα, κουμπιά και κουμπότρυπες που προσθέτουν προσωπικότητα στα ρούχα.

«Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να επανεφεύρουμε αυτό που κάποτε πετάχτηκε στην άκρη; Να το πάρουμε και να το ξαναφτιάξουμε;» αναρωτιέται ο Shawn Mendes στο βίντεο της καμπάνιας.

«Η αλλαγή είναι πάντα ζωτικής σημασίας. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να περιβάλλεις τον εαυτό σου με έμπνευση, με ανθρώπους που σε συγκινούν, με ρούχα φτιαγμένα από πεταμένα υφάσματα, χρωματισμένα με αναμνήσεις και αναγεννημένα σε νέες εικόνες», προσθέτει.

Η συλλογή Tommy X Shawn Classics Reborn, που περιλαμβάνει ρούχα για άνδρες και γυναίκες, είναι διαθέσιμη για αγορά. Για την προώθησή της, ο Shawn Mendes θα διοργανώσει μία σειρά εκδηλώσεων στο Λονδίνο, το Βερολίνο, το Μιλάνο και την Πόλη του Μεξικού.

Ο Shawn Mendes και η Tommy Hilfiger συνεργάστηκαν για πρώτη φορά τον Μάιο του 2022, με τον οίκο μόδας να ανακοινώνει ότι σχεδίαζε να παραδώσει στον Καναδό τραγουδιστή μία βιώσιμη γκαρνταρόμπα για την περιοδεία του «Wonder: The World Tour» και να συνεισφέρει 1 εκατομμύριο δολάρια για τον περιορισμό και την αντιστάθμιση των περιβαλλοντικών επιπτώσεών της.

Ενώ η περιοδεία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022, ο Shawn Mendes προχώρησε στην ακύρωσή της τον Ιούλιο ώστε να μπορέσει να επικεντρωθεί στην ψυχική υγεία του.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News