Σάββατο 27 Απρίλιος 2024, 8:39
Sports

Ξέσπασμα Φελίπε Μέλο κατά Ρομπίνιο και Ντάνι Άλβες: Αν έκαναν αυτά στην κόρη μου, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα


Ο Φελίπε Μέλο μίλησε για τους πρώην συμπαίκτες του στην εθνική Βραζιλίας, Ντάνι Άλβες και Ρομπίνιο, οι οποίοι καταδικάστηκαν για βιασμό.

Ο Φελίπε Μέλο παραχώρησε συνέντευξη στη globo και αναφέρθηκε στους Ντάνι Άλβες και Ρομπίνιο, οι οποίοι βρέθηκαν στη φυλακή με την κατηγορία του βιασμού.

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε για βιασμό και κατέθεσε εγγυητική με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος, ενώ ο δεύτερος συνελήφθη στη Βραζιλία για το ίδιο έγκλημα.

Ο Φελίπε Μέλο απάντησε με τον ίδιο τρόπο για τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές, δείχνοντας αλληλεγγύη στις γυναίκες.

“Καταρχάς, κανείς δεν αναγκάζεται να μιλήσει για το θέμα. “Α, γιατί δεν μιλάει ο τάδε;”. Δεν μιλάει επειδή δεν αναγκάζεται να μιλήσει, αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα πρόβλημα στη συζήτηση.

Έχω μια κόρη 15 ετών. Αν το έκαναν αυτό στην κόρη μου, δεν νομίζω ότι θα ήμουν εδώ για να σου δώσω αυτή τη συνέντευξη… Νομίζω ότι τα ανθρώπινα όντα πρέπει να γίνονται σεβαστά, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες.

Τα νέα έρχονται σαν βόμβα, αλλά πρέπει να πληρώσουν γι’ αυτά που έκαναν. Αφού καταδικάστηκαν, πρέπει να πληρώσουν για ό,τι έκαναν. Κι ας γίνει μάθημα. Αφού πληρώσουν για την ποινή τους και φύγουν, τότε θα πρέπει να επανενταχθούν στην κοινωνία”.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News