Τετάρτη 26 Ιούνιος 2024, 14:44
Ελλάδα

Ξάνθη: Εκτός κινδύνου ο 22χρονος που σώθηκε από το πολύνεκρο τροχαίο – Ψυχολόγοι τον παρακολουθούν


Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Ξάνθης το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Ξάνθης – Καβάλας το πρωί της Κυριακής (16/06).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν κατάφερε να στρίψει καθώς βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε πάνω σε διερχόμενο λεωφορείο.

Πιο συγκεκριμένα, το δυστύχημα συνέβη όταν το ΙΧ αυτοκίνητο πέρασε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, και συγκρούστηκε μετωπικά με το λεωφορείο, λίγο μετά το βενζινάδικο στους Τοξότες με κατεύθυνση προς Ξάνθη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ακαριαία οι τέσσερις επιβάτες του ΙΧ.

Στον τόπο του δυστυχήματος έφτασαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, η πυροσβεστική υπηρεσία και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τέσσερις νεκροί – Πώς σώθηκε ο 22χρονος συνοδηγός

Από τη σύγκρουση, τέσσερα νεαρά άτομα σκοτώθηκαν ακαριαία. Πρόκειται για δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ηλικίας από 22 έως 28 ετών.

Το πέμπτο άτομο που σώθηκε, ο 22χρονος συνοδηγός, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο της Ξάνθης με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του.

Παρακολουθείται και από ειδική ομάδα ψυχολόγων, αφού έχει πληροφορηθεί τον θάνατο των φίλων του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, μετά το δυστύχημα κατάφερε να βγει απο το όχημα από την μπροστινή μεριά του παρμπρίζ.

Σημειώνεται ότι στο λεωφορείο επέβαιναν 25 εργαζόμενοι, οι οποίοι είχαν τελειώσει τη βάρδιά τους και επέστρεφαν στην Ξάνθη, ενώ το αυτοκίνητο είχε πέντε επιβάτες και κινείτο, σύμφωνα με πληροφορίες, με μεγάλη ταχύτητα.

Δύο από τους επιβάτες του λεωφορείου εξακολουθούν να νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News