Κυριακή 19 Μάιος 2024, 2:59
Ελλάδα

Ξάδερφος Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Η οικογένεια αδισθάνεται αηία»

Ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου -η δίκη του οποίου για εκδικητική πορνογραφία αρχίζει σε λίγες ώρες- διαψεύδει πληροφορίες που ήθελαν την οικογένεια του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» να τον στηρίζει μετά τις αποκαλύψεις σε βάρος του.

«Μιλάω για λογαριασμό της οικογένειας Παναγιωτοπούλου, της ευρύτερης, η οποία αισθάνεται αηδία. Κι εγώ προσωπικά για όλα αυτά που έχουν φανερωθεί. Η Δικαιοσύνη βέβαια θα κρίνει. Αλλά αυτό που ακούστηκε προκάλεσε την αγανάκτησή μου» είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στον Alpha ο ξάδερφος του παρουσιαστή.

«Υποκριτές» στο επαγγελματικό του περιβάλλον

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα είπε ο συγγενής του Στάθη Παναγιωτόπουλου, για το αν γνώριζαν τις πράξεις του, οι συνεργάτες του. Συγκεκριμένα, ο ξάδερφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου είπε:

«Ας κοιτάξουμε τους υποκριτές, οι οποίοι ήταν πραγματικά στο περιβάλλον του ΣτάθηΠαναγιωτόπουλου και εννοώ το επαγγελματικό περιβάλλον και τώρα κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα, τους διάφορους Σταρόβες… Αρβύλες και τα λοιπά. Αυτοί ζούσαν κοντά του. Εγώ έχω δεκαετίες να τον δω, τον έβλεπα ενδεχομένως μια φορά τον χρόνο σε ευρύτερη οικογενειακή συγκέντρωση της πρωτοχρονιάς προ κορονοϊού. Αυτή ήταν η σχέση μου και αυτή τη σχέση ήθελα να έχω με τον συγκεκριμένο, χωρίς να γνωρίζω αυτά τα απίστευτα αίσχη τα οποία βγήκαν στην επιφάνεια… Παρακαλώ μη μπλέκετε το σόι! Δεν φταίω εγώ που έχει το ίδιο όνομα με μένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News