Κυριακή 19 Μάιος 2024, 19:55
Sports

Βόλος – Ιωνικός 4-0: Επιβλητική εμφάνιση και πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου για την ομάδα της Μαγνησίας

 

Ο Βόλος συνέχισε στο ίδιο τέμπο με τη μέχρι στιγμής εξαιρετική παρουσία του στη Super League 1, επικρατώντας του Ιωνικού με 4-0 και προκρίθηκε στους ”16” του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βόλος ήταν ανώτερος και άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ιωνικό, συντρίβοντας την ομάδα της Νίκαιας με 4-0 και σφράγισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19΄  με ωραία κεφαλιά του Κούτσια ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση της άμυνας των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα του Μπράτσου είχε τα ηνία του αγώνα, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα της, κάτι που τελικά επιτεύχθηκε στο 42′ με τον Κούτσια  από κοντά, να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του μετά από εξαιρετική ενέργεια του Φερνάντες.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά η προσπάθεια του Ιωαννίδη βρήκε σε ετοιμότητα τον Κότνικ.

Η ομάδα του Βόλου πάντως πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Μεταξά ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Αντούνες, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με την ομάδα της Μαγνησίας, ξεσπώντας μάλιστα σε δάκρυα.

 

Το κερασάκι στη τούρτα στην εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων έβαλε ο Οζέγκοβιτς, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Ουές, Πίρινεν, Εσκοβάλ, Τσοκάνης, Ματίγια, Νοκέρτ, Ντέλετιτς, Πάολο Φερνάντες, Κούτσιας

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Περλέσι, Πογοσιάν, Σερβιλάκης, Τσιριγώτης, Μίλο, Τσίμπσαχ, Μασάς, Οφόσου, Σεμπά, Μεντόσα, Ν. Ιωαννίδης

 

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News