Δευτέρα 24 Ιούνιος 2024, 15:57
Ελλάδα

Βίντεο – ντοκουμέντο από τη συμπλοκή με πυροβολισμούς σε μίνι μάρκετ στα Χανιά


Βίντεο – ντοκουμέντο από την επίθεση με πυροβολισμούς στα Χανιά δείχνει τον δράστη κατά τη διάρκεια της συμπλοκής μέσα στο μίνι μάρκετ, ο οποίος στη συνέχεια με αίματα στο πρόσωπο – ενδεχομένως από κουτουλιά που έριξε στον ιδιοκτήτη – απομακρύνεται σαν κύριος, ανεβαίνει στη μηχανή του μαζί με έναν ακόμα, και εξαφανίζεται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η άγρια συμπλοκή με ξύλο και πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30 του Σαββάτου μέσα στο μίνι μάρκετ που διατυρεί ένας Σύρος, στη διασταύρωση των οδών Μυλωνογιάννη και Εφέδρων Πολεμιστών.

Ένας αλλοδαπός, γνωστός στην αστυνομία καθώς έχει απασχολήσει τις Αρχές και στο παρελθόν, μπήκε στο κατάστημα και κάποια στιγμή επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη με ένα ξύλινο αντικείμενο, σαν ρόπαλο για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, ενώ άνοιξε πυρ με πιστόλι.

«Δεν τον γνώριζα, ό,τι έγινε συνέβη επειδή ήθελε να πάρει πράγματα χωρίς να πληρώσει» λέει ο ιδιοκτήτης

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε στο πόδι ο Σύρος ιδιοκτήτης. Στη συνέχεια, ο δράστης με το ξύλινο αντικείμενο χτύπησε και τραυμάτισε και τους γιους του ιδιοκτήτη που εργάζονταν εκεί.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

«Δεν τον γνώριζα, δεν έχω διαφορές με κανέναν»

Όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ Χανίων ο σύρος ιδιοκτήτης του μίνι μάρκετ και θύμα της επίθεσης, δεν γνώριζε τον δράστη και το περιστατικό προκλήθηκε όταν ο τελευταίος ζήτησε να αγοράσει πράγματα χωρίς να πληρώσει.

Οι άλλοι δύο τραυματίες είναι γιοι του ιδιοκτήτη, εκ των οποίων ο ένας παραμένει στο νοσοκομείο καθώς η μία σφαίρα τον βρήκε στο πόδι.

«Δεν έχω διαφορές με κανέναν», δηλώνει ο ίδιος προσθέτοντας ότι ζει 23 χρόνια στα Χανιά. «Έχω αναθρέψει παιδιά και εγγόνια εδώ» τονίζει.

Όπως λέει, έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Αστυνομία και τη δικαιοσύνη για την εξιχνίαση της υπόθεσης.



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News