Σάββατο 18 Μάιος 2024, 16:08
Sports

Βαθμολογία της UEFA: Προσπέρασε την Ελλάδα η Κροατία

 

Μπορεί ο ΠΑΟΚ με τον Άρη να κέρδισαν και να έδωσαν βαθμούς στην Ελλάδα, ωστόσο η χώρα μας είδε την Κροατία να την προσπερνά στην βαθμολογία της UEFA, σε μια δυσάρεστη εξέλιξη.

Συγκεκριμένα oι Κροάτες με τις νίκες των Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ριέκα και Όσιγιεκ κατάφεραν να αναρριχηθούν στην 19η θέση έχοντας 125 πόντους περισσότερους από την Ελλάδα, η οποία ωστόσο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Και αυτό διότι οι Κροάτες πλέον έχουν 21.150 βαθμούς, ενώ η χώρα μας 21.025.

Μάλιστα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Ντιναμό Κιέβου από την Κροατία την προσεχή Τρίτη (08/08) και σε περίπτωση νίκης της ‘Ενωσης τότε θα έρθουν στην χώρα μας πολύτιμοι βαθμοί, απέναντι σε μια ομάδα από πρωτάθλημα που «κυνηγάει» η Ελλάδα.

Ομάδα από την Κροατία θα αντιμετωπίσει και ο ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα την Χάιντουκ Σπλίτ, ενώ από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός τίθεται αντιμέτωπος με την Μαρσείγ.

Τελευταίος στην «μάχη» ρίχνεται και ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Γκενκ από το Βέλγιο, ενώ ο Άρης θα βρει στον δρόμο του την αρκετά δύσκολη Ντιναμό Κιέβου.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε άλλη μια απαιτητική εβδομάδα έρχεται για τους ελληνικούς συλλόγους στην Ευρώπη, με τις ομάδες που αντιπροσωπεύουν την χώρα μας να καλούνται να βάλουν τα δυνατά τους.

πηγή: www.newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News