Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 15:05
Lifestyle

Βασιλική Τρουφάκου: Θηλάζει το μωρό της και «λιώνει» από ευτυχία – Η τρυφερή νυχτερινή φωτογραφία


«Νυχτοπερπατήματα» με τον νεογέννητο γιο της για τη Βασιλική Τρουφάκου. Η ηθοποιός που έγινε μητέρα «ανέβασε» μία τρυφερή φωτογραφία στο Instagram με το μωρό της σε νυχτερινή βόλτα.

Η δημοφιλής ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν από μερικές ημέρες, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της.

Από εκείνη τη στιγμή πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει σκηνές μαζί με το νεογέννητο παιδί της που το έχει σε απόλυτη προτεραιότητα.

Η Βασιλική Τρουφάκου ανακοίνωσε ότι έγινε για πρώτη φορά μητέρα όταν είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία, κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό της.

Το βράδυ της Πέμπτης (13.06.2024) η ηθοποιός επέλεξε να κάνει στο κέντρο της Αθήνας μερικά… νυχτοπερπατήματα μαζί με τον γιο της και όπως φαίνεται, είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Μάλιστα, στη φωτογραφία αποτυπώνεται μία πολύ τρυφερή στιγμή, όπου η ηθοποιός θηλάζει τον γιο της.

«Ήρθες κι άνθισε η καρδιά μου! Τα καταφέραμε, αγοράκι μου», είχε εξομολογηθεί γλυκά η πρωταγωνίστρια της εβδομαδιαίας σειράς του MEGA, «Famagusta», όταν κράτησε πρώτη φορά αγκαλιά τον γιο της.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News