Κυριακή 19 Μάιος 2024, 1:36
Κόσμος

Βασιλιάς Κάρολος: Όταν χαιρέτησε έναν Νεοζηλανδό με fist bump – «Φαίνεται τι μονάρχης θα είναι»

Η απάντηση στην ερώτηση τι είδους μονάρχης μπορεί να είναι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ μπορεί να έρχεται από ένα viral βίντεο που έρχεται ξανά στο φως της δημοσιότητας και τον δείχνει να χαιρετά έναν Νεοζηλανδό με fist bump, «κόλλα το» δηλαδή με γροθιές.

Προφανώς ο συγκεκριμένος χαιρετισμός δεν χαρακτηρίζεται… βασιλικός, όμως ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ ενέδωσε σε αυτόν το 2019 σε μια περιοδεία στη Νέα Ζηλανδία, όταν ήταν ακόμη πρίγκιπας της Ουαλίας. Το βίντεο που δείχνει το fist bump βλέπει ξανά το φως της δημοσιότητας, τώρα που ο ίδιος ανακηρύχθηκε ο νέος μονάρχης της Βρετανίας, μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ο – τότε πρίγκιπας – Κάρολος, μαζί με την Καμίλα, τη σημερινή βασιλική σύζυγο, χαιρετούσαν το πλήθος στη Νέα Ζηλανδία, όταν έκαναν περιοδεία εκεί το 2019. Ένας… χαριτωμένος Νεοζηλανδός, γεμάτος τατουάζ, πλησιάζει τον Κάρολο και του δίνει τη γροθιά του.

Ο Κάρολος απαντά και κολλάει και τη δική του, με μια κίνηση που η DailyMail τη χαρακτηρίζει με χιούμορ ως «royal fist bump». Πολλοί σχολίασαν τον χαιρετισμό ότι αποκαλύπτει τον προσγειωμένο χαρακτήρα του νέου βασιλιά της Βρετανίας.

«Θα γίνει ένας λαμπρός βασιλιάς», σχολίασε ένας χρήστης των social media κάτω από το βίντεο με το fist bump του Καρόλου, ενώ κάποιοι έγραψαν ότι «δεν υπάρχει καλύτερο από το να σε χαιρετάει έτσι ένας γαλαζοαίματος».

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News