Κυριακή 19 Μάιος 2024, 4:36
Media

Τζο Μαριδάκη: Η καταγωγή, οι διακρίσεις, οι σπουδές και η μοναδική φωτό από το Instagram της

Survivor All Star: Την τύχη της δοκίμασε και σε αυτόν τον κύκλο του ριάλιτι η Τζο Μαριδάκη ωστόσο η παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο δεν κράτησε πολύ καθώς αυτή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης (17-03).

Η ηλικία και η καταγωγή

maridaki-(1).webp

Και φέτος η Τζο Μαριδάκη ήταν η μικρότερη σε ηλικία παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης. Η πρώην πλέον παίκτρια γεννήθηκε το 2002 στην Κρήτη.

Οι σπουδές και οι διακρίσεις

maridaki-(2).jpeg

Σπουδάζει στο Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Ασχολείται με το στίβο. Πιο συγκεκριμένα με τις αποστάσεις 3 χλμ. και 5 χλμ. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, κατέχει αρκετές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο

Το ατομικό ρεκόρ της στα 3.000 μ. είναι τα 10 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα. Στην περσινή πανελλήνια κατάταξη του αγωνίσματος των 5.000 μ. βρισκόταν στο νο.37. Στον ημιμαραθώνιο της Κρήτης το 2019 είχε κατακτήσει τη 2η θέση

Η Τζο Μαριδάκη ήρθε και πάλι στο στο SURVIVOR γιατί δεν φοβάται απολύτως τίποτα και κανέναν, αλλά κυρίως γιατί θέλει να «κλείσει» τα στόματα κάποιων που πιστεύουν πως δεν θα τα καταφέρει.

Το αθλητικό της μότο είναι «είτε κερδίζεις, είτε μαθαίνεις»

maridaki-(3).jpg

Η λέξη «ήττα» δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Την ίδια ώρα δηλώνει πως λειτουργεί άριστα ως… μονάδα και όχι ως ομάδα

«Το πρώτο βράδυ στην καλύβα ήταν λίγο δύσκολο η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερα να κοιμηθώ υπήρχε υπερένταση, λίγο το άγχος… απλά έκλεισα τα μάτια μου και προσπάθησα να μη σκέφτομαι τίποτα. Να περιμένω να ξημερώσει η επόμενη μέρα. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα προσαρμοστώ και θα το συνηθίσω σιγά-σιγα», είχε δηλώσει η ίδια την πρώτη μέρα.


πηγή: www.gossip-tv.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News