Τρίτη 18 Ιούνιος 2024, 15:14
Lifestyle

Τζένη Καζάκου: Θα μου ανοίξουν και πέντε πόρτες παραπάνω αλλά το θέμα είναι εγώ τι θα κάνω


«Δεν μπορώ με την αγένεια, έχω αλλεργία», είπε, μεταξύ άλλων, η Τζένη Καζάκου στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Καλεσμένη της ΕΡΤ και του «Πρωίαν σε είδον», η Τζένη Καζάκου μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο για την οικογένειά της, αλλά και το εάν την επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να ακούσει.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την οικογένειά μου. Κακά τα ψέματα, λόγω οικογένειας και από τη στιγμή που επέλεξα να κάνω αυτό το επάγγελμα, θα μου ανοίξουν και πέντε πόρτες παραπάνω. Από εκεί και πέρα, το θέμα είναι εγώ τι θα κάνω. Εάν δεν κάνω, δεν συμφέρω. Με την εμπειρία θα δούμε τι μπορώ να κάνω», εξομολογείται η Τζένη Καζάκου.

 

«Γενικά με τους γονείς μου έχουμε πολύ καλή σχέση και όταν πήρα την απόφαση (σ.σ. για την ηθοποιία) το είπα και στους δύο. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί θα κάνω την πρώτη μου θεατρική δουλειά με τον Άμλετ και αρχίζει το όνειρό μου να γίνεται πραγματικότητα σε αυτό που θέλω, δηλαδή το θέατρο. Μου αρέσουν τα δραματικά έργα, με εκφράζουν. Και την κωμωδία την αγαπώ πολύ. Δεν ζητάω βοήθεια από κανέναν. Πιο πολύ τη ρωτάω τη μητέρα μου για συνεργασίες, τι θα έχω να αντιμετωπίσω. Δεν γίνεται παρεμβατική η μητέρα μου, υπάρχει ένα όριο. Μένω και δεν μένω μαζί της στο σπίτι», αποκαλύπτει με αρκετή χιούμορ η Τζένη Καζάκου.

 

«Για μένα είναι πολύ σημαντικό ο τρόπος που θα με πλησιάσουν και πώς θα μου μιλήσουν. Αν δω ότι κάτι με ενοχλεί, αμέσως το δείχνω. Βάζω δηλαδή όριο! Δεν μπορώ με την αγένεια, έχω αλλεργία. Τα αρνητικά σχόλια δεν θα σταματήσουν, προκύπτει από τη δική τους ανασφάλεια. Δεν θα με επηρεάσει. Θα ακούσω ένα σχόλιο που έχει να κάνει με τη δουλειά μου και θα το σκεφτώ εάν περιέχει μια αλήθεια. Τώρα όλα τα υπόλοιπα εντάξει, δεν…», λέει χαρακτηριστικά η νεαρή ηθοποιός.

 



πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News