Παρασκευή 26 Απρίλιος 2024, 23:38
Κόσμος

Τζεφ Μπέζος: Πάνω από δύο εκατομμύρια δολάρια αξίζει το δαχτυλίδι αρραβώνων που πρόσφερε στην Λόρεν Σάντσεζ

Με ένα εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι έκανε πριν από λίγες ημέρες πρόταση γάμου ο Τζεφ Μπέζος στην σύντροφό του Λόρεν Σάντσεζ.

Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι για το οποίο ο Τζεφ Μπέζος ξόδεψε πάνω από δύο εκατομμύρια δολάρια για να το προσφέρει στην καλή του! Βέβαια η περιουσία του διάσημου επιχειρηματία ανέρχεται στα 137 δισεκατομμύρια δολάρια.  

Σύμφωνα με το People ο ιδρυτής της Amazon και η δημοσιογράφος εθεάθησαν στην υπερπολυτελή θαλαμηγό του, αξίας 500 εκατομμυρίων δολαρίων, με τη Σάντσεζ να φορά το εκθαμβωτικό διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς. Ενώ το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα τα ευχάριστα νέα του το δημοσίευμα του Ηello αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας πρέπει να διέθεσε μέχρι και επταψήφιο ποσό για το δαχτυλίδι.

«Το εντυπωσιακό διαμάντι φαίνεται να είναι μεταξύ 15 και 20 καρατίων. Θα υπολόγιζα την αξία του στα 2 εκατομμύρια δολάρια, ίσως και περισσότερα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της «Diamond Pro», Μάικ Φριντ στο Ηello. «Το να βρει κανείς ένα φυσικό διαμάντι με αυτά τα καράτια είναι εξαιρετικά σπάνιο. Είναι πιθανό ότι για τον σχεδιασμό του δαχτυλιδιού και για την επιλογή του διαμαντιού να χρειάστηκαν αρκετοί μήνες αναμονή», πρόσθεσε.

Το ζευγάρι δημοσιοποίησε για πρώτη φορά τη σχέση του τον Ιανουάριο του 2019, λίγο μετά το διαζύγιο του επιχειρηματία με την επί 25 χρόνια σύζυγό του, συγγραφέα και φιλάνθρωπο Μακένζι Μπέζος (MacKenzie Scott) με την οποία μοιράζεται τέσσερα παιδιά.

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News