Κυριακή 28 Απρίλιος 2024, 7:25
Sports

Τσέλσι: Θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών τους αγώνες της στο Champions League

Η Τσέλσι συνεχίζει την προσπάθεια της, για υπεράσπιση τον τίτλο της στο Champions League, αφού προκρίθηκε στα προημιτελικά με δυο νίκες κόντρα στην Λιλ. Στα επόμενα ευρωπαϊκά της ματς, όμως, δεν θα έχει τη στήριξη του κόσμου της, μέσα στο Στάμφορντ Μπριτζ”.

Η κυβέρνηση της Βρετανίας έθεσε την περασμένη εβδομάδα τον σύλλογο της Premier League και κάτοχο του περσινού Champions League υπό ειδική άδεια, σε μία σειρά μέτρων κατά του Ρομάν Αμπράμοβιτς, εμποδίζοντας τους «μπλε» στην πρόσβαση σε νέα έσοδα.

Η άδεια του συλλόγου τροποποιήθηκε με το όριο δαπανών για τις ημέρες των αγώνων να αυξάνεται από 500.000 λίρες (597.000 ευρώ) σε 900.000 λίρες (1,075 εκατομμύρια ευρώ), με τους Λονδρέζους να ζητούν αύξηση του ποσού για να είναι η εταιρία όσο το δυνατόν πιο κοντά στην κανονική λειτουργία της.

Σύμφωνα με τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν ως «απάντηση» στη ρωσική στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία, η Τσέλσι δεν μπορεί πλέον να πουλάει εισιτήρια σε οπαδούς της (εντός ή εκτός έδρας) εάν δεν έχουν κάρτες διαρκείας ή σε οπαδούς άλλων ομάδων που ταξιδεύουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Σε αντίθεση -όμως- με την Premier League, στο Champions League η Τσέλσι θα παίζει τα εντός έδρας ματς μπροστά σε άδειες εξέδρες, λόγω των κυρώσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον Ρώσο ολιγάρχη.

Όπως αναφέρει το “Athletic”, τα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει η Τσέλσιροημιτελικός και ενδεχόμενος ημιτελικός) θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, αν δεν έχει επιτευχθεί η αλλαγή ιδιοκτησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

πηγή: newsit.gr

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News