Παρασκευή 28 Ιούνιος 2024, 22:06
Viral

Τρίγωνο Bridgewater: Ποια είναι η καταραμένη τοποθεσία της Αμερικής που είναι γεμάτη μεταφυσική δραστηριότητα;


Υπάρχουν ή τουλάχιστον έχουμε ακούσει για πολλές τρομακτικές – στοιχειωμένες τοποθεσίες ανά τον κόσμο, ωστόσο στην περίπτωση του Τριγώνου Bridgewater τα πράγματα φαίνονται σοβαρά.

Πρόκειται για μια τοποθεσία νοτιοανατολικά της Μασαχουσέτης των ΗΠΑ, το οποίο έχει λάβει τεράστια φήμη λόγω της πληθώρας μεταφυσικών φαινομένων που σημειώνονται στην περιοχή.

Αλλά για τι είδους μεταφυσικά φαινόμενα μιλάμε;

Πολλοί έχουν κάνει αναφορές για φαντάσματα, γιγαντιαία φίδια μέχρι και πτεροδάκτυλους – πράγμα δύσκολο δεδομένου ότι έχουν εξαφανιστεί εδώ και εκατομμύρια χρόνια.

ΠτεροδάκτυλοιΠτεροδάκτυλοι

Πτεροδάκτυλοι

«Είναι κάτι που υπήρχε από πάντα»

Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι θεάσεις UFO μέχρι και οι δολοφονίες από συμμορίες.

Ο ειδικός στα παραφυσικά φαινόμενα Tim Weisberg μιλώντας στην εφημερίδα The Patriot Ledger, είπε πως ό,τι προκαλεί όλα τα ασυνήθιστα γεγονότα δεν συνδέεται με ένα μεμονωμένο γεγονός, αλλά είναι η ίδια η ενέργεια του τόπου.

«Ό,τι κι αν βρίσκεται εδώ και ό,τι κι αν περιλαμβάνει το Τρίγωνο, είναι κάτι που υπήρχε από πάντα», εξήγησε.

«Σε ρουφάει και μπαίνει στο πετσί σου. Οπότε είναι πολύ εύκολο να πάθεις εμμονή με αυτό και είναι πολύ εύκολο να γίνεις κάποιος που συνεχώς επιστρέφει σε αυτό», συμπλήρωσε.

@maureenhancock In the Bridgewater triangle on Halloween #fyp –#bridgewater #bridgewatertriangle #paranormal #haloween ♬ original sound – Maureen Hancock

Ο ερευνητής παραφυσικών φαινομένων Christopher Balzano με τη σειρά του, χαρακτήρισε την τοποθεσία ως το «Κουτί της Πανδώρας», εξηγώντας πως ο,τιδήποτε ασυνήθιστο και απόκοσμο σκεφτούμε υπάρχει στο Τρίγωνο Bridgewater.





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News