Τρίτη 14 Μάιος 2024, 17:19
Μουσική

Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε πάρτι του Justin Bieber

Οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση.

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς έξω από πάρτι μετά από συναυλία του Justin Bieber στο Λος Άντζελες το βράδυ της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου.

Ο τραγουδιστής είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα το βράδυ μια εμφάνιση διάρκειας 45 λεπτών στο «Pacific Design Center» του Δυτικού Χόλιγουντ, στο πλαίσιο μιας σειράς πάρτι, συναυλιών και εκδηλώσεων που ονομάστηκαν «Homecoming Weekend», ενόψει του αγώνα του Super Bowl.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο Jeff Bezos και ο ηθοποιός Anthony Ramos, σύμφωνα με το Associated Press.

Μετά τη συναυλία, οι εορτασμοί συνεχίστηκαν στο εστιατόριο «The Nice Guy» στην ίδια περιοχή.

Σύμφωνα με το TMZ, στη λίστα των καλεσμένων του afterparty περιλαμβάνονταν ο Leonardo DiCaprio, ο Drake, ο οποίος θα δώσει τη δική του συναυλία για το «Homecoming Weekend» το Σάββατο, η Kendall Jenner, ο Tobey Maguire και η Khloe Kardashian.

Γύρω στις 2:45 τα ξημερώματα (τοπική ώρα), οι ράπερ Kodak Black, Gunna και Lil Baby ήταν έξω από το εστιατόρια και «χαμογελούσαν και μιλούσαν», όταν ακούστηκαν περίπου δέκα πυροβολισμοί.

Τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς σε πάρτι του Justin Bieber
BackGrid

Σε ένα βίντεο από το περιστατικό, το οποίο δημοσίευσε το TMZ, ο Kodak Black, ο Gunna και ο Lil Baby βρίσκονται έξω από τον χώρο του afterparty και συζητούν μεταξύ τους.

Στη συνέχεια των μονταρισμένων σκηνών, ξεκινάει ένας καυγάς μεταξύ διαφόρων ατόμων, ενώ στη συμπλοκή φαίνεται ότι συμμετέχει και ο Kodak Black. Μετά από λίγα λεπτά, ακούγονται πυροβολισμοί.

Τρεις άνδρες, ηλικίας 19, 24 και 60 ετών, τραυματίστηκαν από τα πυρά και νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση. Ο 24χρονος τραυματίας εγκατέλειψε το σημείο για άγνωστο λόγο, αλλά βρέθηκε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την αστυνομία.

Είναι άγνωστο ποιος άνοιξε πυρ και ποιος ήταν ο στόχος, καθώς και αν επρόκειτο για έναν δράστη ή για πολλούς.

Η «Daily Mail» ανέφερε ότι ο Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey Bieber έφυγαν «βιαστικά» από το εστιατόριο αμέσως μετά το περιστατικό.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες δήλωσε ότι η επίθεση δεν σχετίζεται με τη δράση των συμμοριών, ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει προχωρήσει σε συλλήψεις.

πηγή: hit-channel.com

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News