Παρασκευή 21 Ιούνιος 2024, 23:21
Media

Τίνα Μεσσαροπούλου: Το τρυφερό μήνυμα αγάπης στον σύζυγό της – «Θα είμαι πάντα δίπλα σου άγρυπνος φρουρός»


Ένα μήνυμα που πλημμυρίζει αγάπη και υπερηφάνεια, έστειλε μέσω των social media η Τινα Μεσσαροπούλου με αποδέκτη τον σύζυγό της.

Ο σύζυγος της Τίνας Μεσσαροπούλου, Γιώργος Μυλωνάκης είναι ο ένας εκ των τριών νέων υφυπουργών παρά τω πρωθυπουργώ, μετά τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η δημοσιογράφος ανέβασε φωτογραφίες από την ορκωμοσία με τον σύζυγό της, τα παιδιά τους και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Συγκίνηση και περηφάνεια για όσα έχεις καταφέρει με κόπο, αγωνία, δυσκολίες και πολλή δουλειά! Εγώ θα είμαι πάντα δίπλα σου άγρυπνος φρουρός να σε στηρίζω σε κάθε σου βήμα και να σε αγαπώ!» έγραψε στην ανάρτησή της.

Η γνωστή τηλεκριτικός, είχε αναφερθεί, σε παλαιότερη συνέντευξή της, στον σύζυγό της λέγοντας τα εξής:

«Στην Απογευματινή γνώρισα τον σύζυγό μου. Εμείς οι δύο έχουμε πορευτεί μαζί και οι δύο άμισθοι σε μια εφημερίδα. Ο άντρας μου ήταν δημόσιος υπάλληλος. Έχουμε περάσει διάφορες φάσεις στη ζωή μας. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο ένας “έγινε” από τον άλλον. Κάποιος που θέλει να πει την κακία του θα την πει. Δεν μπορείς να είσαι παντού αρεστός. Δεν είναι στην ιδιοσυγκρασία μου το να είμαι αρεστή. Το μόνο πράγμα που δεν μπορεί να μου καταλογίσει κανείς, είναι ότι αυτό που λέω δεν είναι η αλήθεια μου», είχε δηλώσει στην εκπομπή «The 2night show».





πηγή

googlenews

Ακολουθήστε το Play News  στο Google News